Sırtlan, Epçe, Çınarlı, Kızılcayıkık, Sarıkaya-Gökseki ve Bahçeburun’daydı

ÖNDER Haber / Melih KAŞKAR -

Sırtlan, Epçe, Çınarlı, Kızılcayıkık, Sarıkaya-Gökseki ve Bahçeburun’daydı

Milas Belediyesi tarafından 2016 yılında kırsal mahallelerde başlatılan alt yapı, parke döşeme, sathi asfalt kaplama, yeni ulaşım yolları açılması, okul, camii ve sağlık evlerinin bakım ve onarım çalışmaları sürüyor.

Birçok mahallede yapımı tamamlanan çalışmalar da Başkan Tokat tarafından yerinde inceleniyor.

Milas Belediyesi Basın Bürosundan verilen bilgiye göre, bazı Meclis Üyelerinin de katıldıkları ziyaretlerinde Başkan Tokat, vatandaşlardan gelen talepleri dinleyip sorunların kısa sürede çözümü için birim amirlerine gerekli talimatları veriyor.

İlk olarak Sırtlan Mahallesi Muhtarı ve mahalle sakinleriyle buluşan Başkan Tokat; “Kırsal mahallelerimizdeki çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Yapılan çalışmaları inceleme adına meclis üyelerimiz ile birlikte geziyoruz. 2019 yılı sonuna kadar girilmemiş kırsal bir mahallemiz kalmayacak” dedi.

İncelemeler sırasında vatandaşlarla görüş alışverişinde bulunan Başkan Tokat, mahalle sakinlerinin hayır duasını aldı. Şu ana kadar böyle bir hizmeti almadıklarını belirten bazı mahalle sakinleri Başkan Tokat’a teşekkürlerini ilettiler.

Başkan Tokat Sırtlan mahallesi sonrası, Epçe, Çınarlı, Kızılcayıkık, Sarıkaya-Gökseki ve Bahçeburun mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Buralardaki çalışmaları da yerinde gören Tokat bazı eksikliklerin giderilmesi için Fen İşleri amirlerine talimat vererek çözüm için hızlı bir şekilde harekete geçilmesini istedi.

Başkan Tokat, incelemeleri sırasında yaptığı açıklamada; “Şehir içindeki programlarımızdan sonra kırsal mahallelere çıktık. Birçok alanda sürdürdüğümüz çalışmalarımızın bir kısmını tamamladık, bir kısmında ise çalışmalarımız devam ediyor. Meclis üyelerimiz ile birlikte biten ve yapımı devam eden çalışmaları yerinde inceliyoruz ve muhtarlarımız ve vatandaşlarımızla sohbet etme imkanı buluyoruz. Gezilerimiz esnasında vatandaşlarımızın yapılan çalışmalardan duyduğu memnuniyeti ve bizlere olan güvenlerini de görmüş oluyoruz. Halkımıza ne kadar hizmet götürürsek, halkımız bunun karşılığını en iyi şekilde veriyor, bunları da sözleriyle ifade ediyorlar. Vatandaşlarımızın bize olan güvenini şimdiye kadar boşa çıkartmadık, bundan sonra da çıkartmayacağız. Kırsal mahallelerimize yaptığımız hizmetlerimiz devam edecek” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık