Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Siyasiler de bayramlaştı

​​​​​​​Ramazan Bayramı dolayısıyla bir araya gelen siyasi parti üyeleri, bayram kutlaması yaptı.

Siyasiler de bayramlaştı
  • 04 May 2022, Wednesday 15:35

AKP’nin Milas’taki bayramlaşma töreni, ilçe başkanlığı binasında gerçekleştirildi. İl Başkanı Kadem Mete ile İl Kadın Kolları Başkanı Duygu Pınar Doğru’nun da katıldığı bayramlaşma töreni sonrasında partililer, elleriyle ‘Rabia’ işaretleri yaparak hatıra fotoğrafı çektirdi. Burada bir konuşma yapan İl Başkanı Mete, AKP’li vekiller Yavuz Demir ve Yelda Erol Gökcan ile Muğla’nın ilçelerini paylaşarak bayramlaşma törenlerine katıldıklarını söyledi ve pandemi sonrası Ramazan Bayramı coşkusunu yeniden yaşamaktan mutluluk duyduğunu ifade etti. Mete, “Bir sonraki ramazana da 11 ay var, bir sonraki seçime de… 18 Haziran 2023’te seçim olacak. Haziran, mayıs ve nisanı saymayalım, çünkü adaylar belli olacak ve tüm partiler sahada olacak. Biz farkımızı belli etmemiz lazım. Onlar sahada yokken, biz geçtiğimiz seçimlerden bu yana hep sahadayız. Biraz daha yoğunluk artırarak sahada olmaya devam etmemiz, istişareleri sürdürmemiz lazım.” dedi.
CHP’nin bayramlaşma töreni de Arastapark’taki parti binasında yapıldı. Muğla Milletvekili Suat Özcan, Süleyman Girgin ile Parti Meclisi Üyesi Gizem Sayar Özcan, İl Başkanı Adem Zeybekoğlu’nun katıldığı bayramlaşma töreni sonrası konuşma yapan İlçe Başkanı Tüze Çetinkaya ile İl Başkanı Zeybekoğlu, tüm partililerin bayramını kutladı. Sonrasında ise hatıra fotoğrafı çektirildi.

İYİ Parti’deki bayramlaşma törenine ise, Muğla Milletvekili Prof. Dr. Metin Ergun, İl Başkanı Davut Cumhur Akmeşe, Kalkınma Politikaları Başkan Yardımcıları Mehmet Tosun, Can Pamir ve partililer katılımıyla yapıldı. Vekil Ergun’un konuşmalarının ardından parti içi istişare toplantısı gerçekleştirildi.

DEVA Partisi’nde ise bayramlaşma töreni; Bodrum İlçe Başkanı Mehmet Billorer, Kavaklıdere İlçe Başkanı İsa Öztürk, Menteşe İlçe Başkanı Emrah Çay, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Güllü Kocasarı Özen ve Mehmet Gökbel ve Milas Gençlik Çalışmaları Başkanı Ümit Efe Can ve partililerin katılımıyla yapıldı. İlçe Başkanı Süleyman Demirtaş, törene katılan çevre ilçe başkanlarının ve Milas’ta yaşayan vatandaşların bayramlarını kutladı.

Geçtiğimiz günlerde yeni parti binasının açılışını yapan Zafer Partisi de bayramlaşma törenini parti binasında, ilçe yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleştirdi.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis