Milas protokolü bayramlaştı

Milas’ta Ramazan Bayramı dolayısıyla kamu kurum amirleri, siyasi parti ve STK temsilcileri ile vatandaşların katılımıyla bayramlaşma töreni düzenlendi. Heyet daha sonra bayramda da görev başında olan kamu personellerini ziyaret etti.

Milas protokolü bayramlaştı
  • 04 May 2022, Wednesday 15:25

Bayramın birinci günü Milas Belediye Toplantı ve Düğün Salonu’nda düzenlenen bayramlaşma törenine Milas Kaymakamı M. Ünver Böke, Milas Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Ateş, kamu kurum amirleri, STK ve siyasi parti temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Törene katılanlarla bayramlaştıktan ve sohbet ettikten sonra açıklama yapan Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke “Sevinç, paylaşma, kaynaşma ve yardımlaşma günü olan bir Ramazan Bayramı’nı daha milletçe idrak etmekteyiz. Bir milleti kaynaştıran en önemli unsurların başında, milletin değer verdiği, milli ve manevi günler gelir. Bu manevi ve milli günler, insanı insan yapan değerlerin yoğun olarak yaşandığı, güzel duygu ve düşüncelerin en üst seviyeye çıktığı, dargınlıkların unutulduğu, sevgi ve saygının katmerleştiği, herkesin birbirine hoşgörüyle baktığı güzel anlardır. Bu vesileyle, idrak ettiğimiz Ramazan Bayramı’nı fırsat bilerek, milletçe kardeşliğimizi pekiştirip, dargınlıkları ve kırgınlıkları bir tarafa bırakarak, huzur içerisinde yaşamaya özen göstermeli, bu güzel vatan için şehit düşmüş ecdadımızın şanına yakışan sorumluluk duygusunu üzerimizde hissederek, sergilediğimiz bu birlik ve beraberliği her zaman göstermeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle, Ramazan Bayramı’nın Ülkemize ve Milletimize kardeşlik, huzur ve mutluluk getirmesini temenni eder, vatandaşlarımızın bayramını en samimi duygularımla kutlarım” dedi.

İlçe protokolü, bayramlaşmanın ardından M. Önol Karadeveci Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ndeki özel gereksinimli bireyler ile personeli ziyaret ederek bayramlarını kutladı. Burada kalan özel misafirler ile bayramlaşan Kaymakam Böke ve heyet, daha sonra İlçe Emniyet Müdürlüğü, Milas İlçe Jandarma Komutanlığı ve Milas İtfaiye Grup Amirliği’nde bayramda da görev yapan personeller ile Milas Devlet Hastanesi’ndeki personel ve hastaların bayramlarını kutladı.

Bu sırada Ramazan Bayramı’nda doğan ilk bebek olan Selin bebeği de seven ve ailesine mutlu ve uzun bir ömür dileyen Kaymakam Böke, kurum ziyaretleri sonrasında bir süre önce geçirmiş olduğu trafik kazası sonucunda yaralanan Milas İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli Özgür Erikmen'i evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu ve ailesinin bayramlarını kutladı.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık