​​​​​​​"SİZ VERGİYLE, BİZ HİZMETLE MÜKELLEFİZ"

            T.C. Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından bu yıl 33'üncüsü kutlanmakta olan Vergi Haftası nedeniyle Milas Vergi Dairesi Müdürü İlyas Sarıoğlu ve Gelir Uzmanı Emrullah Avcı, Milas Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ettiler.

​​​​​​​
  • 25 February 2022, Friday 14:27

           MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Tiryakioğlu ve Meclis Üyesi Murat Sodra tarafından karşılanan Vergi Dairesi Müdürü İlyas Sarıoğlu ve Gelir Uzmanı Emrullah Avcı, vergisini ödemek isteyenlere her türlü kolaylığı sağlayarak yardımcı olduklarını ifade etti. Bakanlığın bu yılki sloganın "Siz vergiyle, biz hizmetle mükellefiz" olduğunu belirten Vergi Dairesi Müdürü İlyas Sarıoğlu "Ticaret Odası, Esnaf Odası.., bunlar zaten bizim kendimizden saydığımız kurumlar. Her zaman karşılıklı işbirliği içinde olacağımız odalar. Bu nedenle üyelerinizin vergiyle ilgili başvurularında kendilerine elimizden gelen kolaylığı sağlarız" diye konuştu. Vergi Dairesi Müdürü İlyas Sarıoğlu, vergi uygulamalarıyla ilgili olarak MİTSO üyelerine her zaman bilgilendirmede bulunmaya da hazır olduklarını ifade etti.

            MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer de Vergi Dairesi Müdürü İlyas Sarıoğlu ve Gelir Uzmanı Emrullah Avcı'nın Vergi Haftasını kutladı. Özer, "Gerektiğinde Odamızla Vergi Dairesi arasında güzel bir işbirliğimiz oluyor. Üyelerimize gösterdiğiniz kolaylıklar için de teşekkür ederim" dedi. Reşit Özer, Vergi Dairesinin vergi yükümlülerini bilgilendirme amacıyla yapacağı toplantılar için MİTSO toplantı salonundan her zaman yararlanabileceklerini de ifade etti.

            Ziyaret sırasında MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Milas Vergi Dairesi Müdürü İlyas Sarıoğlu'na ziyaretinin anısına üzerinde Hekatomnos Lahitinin bir yüzünün fotoğrafı olan bir tabak armağan etti.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık