Şoförler Odası Genel Kurulu Yapıldı 

​​​​​​​NUROL PASKAL YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ..

Şoförler Odası Genel Kurulu Yapıldı 

Milas Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nın olağan genel kurul toplantısı Oda toplantı salonunda gerçekleştirildi. Tek liste halinde yapılan yönetim kurulu seçimleri sonucunda da mevcut başkan Nurol Paskal üyelerinden güvenoyunu aldı.

Milas Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nın olağan genel kurul toplantısı gerçekleştirildi. Tek liste halinde yapılan yönetim kurulu seçimleri sonucunda da mevcut başkan Nurol Paskal üyelerinden güvenoyunu aldı.
Milas Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nın seçimli olağan genel kurul toplantısı oda binasında düzenlendi. Genel kurulu, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Başkan Yardımcısı Halil Mutlu, Muğla Sanayi ve Ticaret İl Müdürü Gülşah Yalçınkaya, Milas Gıda Maddeleri Yapanlar ve Satanlar Odası Başkanı Mustafa Sezgin, Milas Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Celal Devrim, Milas Ziraat Odası Başkanı İsmail Atıcı, Milas Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Özay Sabancı, Milas Süt Üreticileri Birliği Başkanı Ali ihsan Gezgin, S. S. 153 Nolu Tariş Zeytin ve Zeytinyağı Kooperatifi Başkanı Kamil Gül, S. S. 152 Nolu Tariş Pamuk Satış Kooperatifi Halit Şenli, Yatağan Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Nizamettin Köklü ve oda üyeleri takip etti.
Oda Başkanı Nurol Paskal’ın yaptığı “hoş geldiniz” konuşmasının ardından genel kurulun divan heyeti oluşturuldu.
Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın seslendirilmesinin ardından, genel kurula katılan ve yoğun programı nedeniyle erken ayrılmak zorunda kalan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’a söz verildi.
ESNAFIN HER ZAMAN KAZANMASINI İSTERİZ
Milas’taki oda yöneticilerinin çalışmalarını layıkıyla sürdürdüğüne değinen Başkan Tokat, “Oda yöneticilerimizin belediye yönetimine de olumlu katkıları oluyor. Biz her zaman esnafımızın yanındayız, her zaman esnafımızın kazanmasını istiyoruz. Bu doğrultuda da çalışmalarımızı yapıyoruz” dedi.
KENDİ KENDİNİZE YAPIYORSUNUZ
Şoför esnafının arasında yaşanan tartışmalar ve çekişmelere de değinen Başkan Tokat, “Her araçta bir sopa var. Kimin için var. Başka bir şoför esnaf için. Hiçbir esnafa haksızlık yapılsın istemem. Ama haksızlıkları çoğu zaman kendiniz kendinize yapıyorsunuz. Şu anda Belediye Ek Hizmet Binası’nın hemen önünde yer alan durakta bile aynı sıkıntıları yaşıyoruz. Biz burayı çok zor şartlarda kullanıma açtık, fakat bazılarının yapmış olduğu girişimlerle, ne yazık ki belki de boşaltmak zorunda kalacağız” dedi.
Başkan Tokat, ilçemize bir kamyon garajı oluşturulması için de çalışmaların başlatıldığını, ilerleyen günlerde olumlu sonuçlar alabileceklerini söyledi.
DEĞİŞİK VE SIKINTILI BİR DÖNEM GEÇİRDİK
Başkan Tokat’ın ardından söz alan Milas Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Nurol Paskal, “Dört yıllık değişik bir dönem yaşadık. Pandemi dönemi, ekonomik sorunlar. Elimizden geldiğinde ortaya çıkan sorunlarla mücadele ettik. Birçok esnaf arkadaşımız hastalık nedeniyle yaşamlarını yitirdi” dedi ve faaliyet raporunu okudu.
Denetim raporunun okunmasından sonra her iki rapor üyeler tarafından ibra edildi.
Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından, konuklara söz hakkı verildi daha sonra ise seçimlere geçildi.
Mevcut Başkan Nurol Paskal’ın başkanlığında oluşturulan oda yönetimi şu isimlerden oluştu:
Yönetim kurulu asil üyeleri: Ayhan Koç, Ahmet Arıcı, Ali Kayır, Hasan Akyol, Özlem Şahin, Osman Kırçın, Mehmet Sabancı, Ahmet Cengiz
Denetim kurulu asil üyeleri: Sercan Güneş, Mehmet Ötenen, Mehmet Ali Kuşçu.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık