Sokak hayvanlarını unutmadılar..

Milas Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı, kış mevsimini yaşadığımız şu günlerde sokak hayvanlarını da unutmadı. Milas’ın çeşitli noktalarına barınak ve mama bırakan Milas Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı yönetimi, sokak hayvanları için bırakılan yuva ve kaplara zarar verilmemesini rica etti.

Sokak hayvanlarını unutmadılar..
  • 02 February 2021, Tuesday 9:25

Bütün vatandaşlarımızı evlerinin önüne, bahçelerine, sokak veya mahallelerine kaplar içine su ve yiyecek bırakmaya davet eden MilasÜlkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı yönetimi tarafından konu hakkında yapılan açıklama şöyle:

 “Milas Ülkü Ocakları olarak soğuk kış günlerini yaşadığımız aylarda dilsiz dostlarımızı unutmayarak düzenli olarak onlara barınak ve yem konusunda hassasiyet ile çalışmaya devam ediyoruz.

Daha önceki aylarda belirli bölgelere koyduğumuz barınak ve mama kaplarına yenilerini ekleyerek, sürekli olarak yem ve su ihtiyaçlarını gidermeye özen gösteriyoruz. Aynı hassasiyeti vatandaşlarımızdan da bekliyor, özellikle temin edilen yuva ve kaplara zarar verilmemesini temenni ediyoruz. Resimler ile konumlarını paylaştığımız yuvalara vatandaşlarımızda yem ve su bırakabilirler.

Bizler gibi üşüyen, acıkan, canı yanan fakat derdini anlatamayan, lakin canları ile bizlerle eş değerde olan dostlarımıza bütün vatandaşlarımızınsahip çıkması elzem ve sorumluluk gerektiren bir vicdani davranış olduğunu unutmamalıyız.

Bütün vatandaşlarımızı evlerinin önüne, bahçelerine, sokak veya mahallelerine kaplar içine su ve yiyecek bırakarak dostlarımıza sahip çıkmaya davet ediyoruz.”

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık