Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Sokaklar dezenfekte ediliyor

İlçe genelindeki kamu kurumları, pazar yerleri, çocuk oyun alanları gibi toplumsal alanları dezenfekte eden Milas Belediyesi bu kez cadde ve sokaklar için çalışma başlattı.

Sokaklar dezenfekte ediliyor

Milas Belediyesi, yeni tip koronavirüs tehdidine karşı cadde ve sokakları dezenfekte ediyor. Geçtiğimiz günlerde belediye hizmet binaları, kamu kurumları, pazaryerleri, çocuk oyun parkları ve umumi tuvaletlerde dezenfeksiyon işlemleri yürütmüştü. Belediye ekipleri çalışmaların kapsamını büyüterek cadde ve sokaklarda dezenfeksiyon işlemi başlattı.
Koronavirüs önlemleri dolayısıyla Milas’ın en işlek cadde ve sokakları, özel araç ve kimyasallarla dezenfekte edildi.
Önceki gün bir açıklama yapan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, koronavirüsle mücadele kapsamında bir takım önlemlerin alındığını duyurmuş, “Bütün dünyayı saran ama hep birlikte hareket ederek mücadele etmemiz gereken bir durumu yaşıyoruz. Tedbirleri alırsak virüsü hep birlikte yenebileceğimizi hatırlamamız gerekiyor. Bu konuda tüm vatandaşlarımızı hassasiyetle tüm tedbirleri almaya ve belirtilen kurallara uymaya özellikle davet ediyorum. Sürecin ne kadar devam edeceği bizlerin toplum olarak, bireysel olarak aldığı tedbirlere bağlıdır.” demişti.

 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis