Son kez yetenek sınavına girdiler

Türkiye Gençlik ve Spor Bakanlığı,  spora yetenekli öğrencileri tespit etmek adına geçtiğimiz ay içersinde Türkiye genelinde yaptığı "Yetenek Sınavına" mazeretleri nedeniyle katılamayan öğrenciler için geçtiğimiz hafta içerisinde son kez telafi sınavı yaparak, öğrencileri sportif yetenek sınavına aldılar.

Son kez yetenek sınavına girdiler

İlçemiz Milas'ta da bu anlamda 5 Mart Cuma günü Muğla Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nde görev yapan spor uzmanları ve antrenörler nezaretinde Gençlik  Merkezi Spor Salonu’nda yapılan telafi yetenek sınavına 20'nin üzerinde öğrenci katıldı.

Yetenek Sınavları hakkında bilgilendirme yapan spor uzmanları ve antrenörler, spora yetenekli öğrencilerin tespiti amaçlı yapılan telafi yetenek sınavların tamamlandığını, bu yıl için yeni bir sınav yapılmayacağını vurgulayarak sınava giren öğrencilerin dosyalarının incelenmek üzere Gençlik ve Spor Bakanlığı’na gönderildiğini söylediler.

Yapılacak incelemeler sonrasında spora yetenekleri olan öğrenciler yıl boyu takip edilerek, yetenekleri olduğu spor branşlarında uzman antrenörlerden eğitimler alarak, geleceğin başarılı sporcuları olarak yetiştirilecekler.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık