Son Şampiyon Finalde

​​​​​​​Milasspor Masterler:3  İzmir Aliağa Masterler:1

Son Şampiyon Finalde
  • 30 August 2021, Monday 11:30

Türkiye Ulusal Veteranlar Masterler Konfederasyonu Ulusal Veteranlar Masterler Ege Bölge Federasyonunca İzmir’de 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Milas Orman yangınlarında zarar gören vatandaşlar adına düzenlenen futbol turnuvasında ilimiz ve ilçemizi temsil eden Milasspor Masterler Futbol Takımı finale çıkma karşılaşmasında da Aliağa Masterler Futbol Takımını

Bornova Yusuf Tırpancı Stadyumunda Cüneyt Tanyer’nin 2 ve Mustafa İçöz’ün 1 golü ile 3-1 yenerek Milas’ta oynanacak final maçına çıkma hakkını elde etti.

 Maçın Hakemleri: Ege Tolga Yorulmaz, Sinan Karahan, Gökhan Beceren

 Milasspor Masterler: Metin Pozlu, Yusuf Kayahan, Soner Becek, Lokman Vettel, Coşkun Şenol, Fatih Arslan, Hakan Ceylan, İlker Aysel, Hilmi Koşan, Savaş Şişci, Cüneyt Tanyeri

Yedekler: Erol Uyanık, Tahsin Sibal, Mustafa İçöz, Ahmet Tanyeri, Ramazan Akkoyun

Teknik Sorumlu: Mehmet Kabak

Genel Koordinatör: Erkan İşli

Aliağa Masterler: Salih Sönmez, Uğur Gündüz, Serkan Sevinç, Cengiz Duman, Zeki Uyar, Özgür Orhan, Kurbettin Bayluman, Hüseyin Gültekin, Oktay Şengül, İbrahim Ayhan, Orhun Ünsal

Yedekler: Gökhan Marangoz, Memduh Aydın, Turgay Ulaşzade, Özgür Aslan, Erdeniz Birol, Aşkın Türkyılmaz

Teknik Sorumlu: İbrahim Eroğlu

Güzel futbol galibiyeti ve finali getirdi

27 Ağustos Cuma günü İzmir Bornova Yusuf Tırpancı Stadyumunda oynanan Masterler Futbol Turnuvası karşılaşmasında ilçemiz takımı Mor Beyaz Milasspor karşılaşmaya oldukça iyi başladı.

Sağlı sollu ataklarla rakip kaleye giden Milasspor ilk ciddi gol atağını maçın henüz ilk dakikalarında yaptı. İlker’in ceza sahası üzerinden vurduğu şut az farkla auta çıktı

Peş peşe ataklarla rakip kaleyi bunaltan Milasspor dakika 10’da net bir gol şansı daha yakaladı. Cüneyt’in kaleye güzel ortasında, takımın forveti Savaş ceza sahasında kafa ile topu kaleye gönderdi, top az farkla yine auta çıktı.

İlk yarının sonlarına doğru gelişen Milasspor atağında İlker topu Soner’e aktardı, Soner ortaladı, ceza sahası içersinde Savaş güzel bir kafa ile topu kaleye gönderdi. Aliağa kalecisi aynı güzellikte kurtarışıyla topu kornere attı.

İlk yarının bitimine dakikalar kala Milasspor atağında orta sahada İlker topu ceza sahasına Cüneyt’e aktardı. Cüneyt kalecinin yanından plase vuruşla Milasspor adına golü fillerle buluşturdu ve ilk yarı atılan bu gole tamamlandı. Milasspor soyunma odasına 1-0 önde gitti.

 İlk yarıda İzmir takımı Aliağa, Milasspor’un kalesine çok fazla gelemedi. Daha doğrusu Aliağa atakları Milas savunması tarafından başarıyla kesildi.

 Karşılaşmanın ikinci yarısı

Karşılamanın ikinci yarısında oyunun hâkimi yine Milasspor’du. Milasspor sağlı sollu ataklarla gol şansı yakaladı ancak son vuruşlar etkisiz kaldı.

 Nöbetçi golcü yine golünü yazdı.

Maça ikinci yarıda giren Mustafa İçöz Milasspor’un ikinci golünü attı ancak yan hakemin bayrağı ve gol ofsayt olarak değerlendirildi.

Gol atamadım ama gol pası atarım diyen Mustafa İçöz gelişen bir Milas atağında takımın golcülerinden biri olan Cüneyt’i ceza sahasında topla buluşturdu. Cüneyt kendisine ikram edilen gol pasını ilk goldeki gibi değerlendirdi ve kalecinin yanından topu filelere gönderdi. Skor Milasspor 2 Aliğa Masterler 0

İkinci yarının ortalarına doğru Milasspor atağında takımın en golcü ismi turnuvanın gol krallığına aday olan Savaş güzel bir ortayla ceza sahasına topu Mustafa İçöz’e aktardı. Nöbetçi golcü savunmanın yanından topu rahat bir şekilde kaleyle buluşturdu ve skoru 3-0 yapan golü attı.

 Karşılaşmanın sonlarına doğru Milasspor’da oyuncu değişiklikleri oldu; yedek kaleci hariç herkes oyuna girdi.

Milasspor Tahsin Sibal ile 2, Ahmet Tanyeri ile 1 net gol şansı buldu anacak değerlendiremedi. Maç bu sonuçla bitecek diye düşünülürken Aliağa atağında Soner, savunmada topu rakibe attı ve rakip takımın futbolcusu Hüseyin takımın maçtaki tek golünü attı ve karşılaşma bu golle 3-1 ekibimizin galibiyeti ile tamamlandı.

Bu galibiyetle Milasspor Masterler 29 Ağustos Pazar günü Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda oynanacak turnuvanın finalinde şampiyonluk maçına çıkma hakkını elde etti.

 Maçın sonunda İzmir’deki turnuvanın sağlıkçıları olarak görev yapan Zafer Çağatay ile Kenan Gülergil’e turnuva komitesi sorumlusu tarafından bir teşekkür paleti verildi.

Balçova 1923 Şimşekler Masterler Finalde Milasspor’a rakip oldu

Şampiyonluğun ikinci adayı Balçova 1923 Şimşekler Master Takımı oldu.

 İzmir’de oynanan ikinci finalisti belirleyecek karşılaşmada Balçova 1923 Şimşekler Masterler Futbol takımı, rakibi BAL Göç Masterlerıyla 2-2 berabere kaldı. Penaltı atışları sonrasında Balçova 1923 Şimşekler, rakibini eleyerek Milas Stadyumunda Milasspor’un rakibi oldu.

Gazetemiz baskıya girdiğinde ilçemiz takımı Milas’ta oynanan şampiyonluk maçında Balçova 1923 Şimşekler takımıyla şampiyonluk maçına çıktı.

Karşılaşmanın sonucu ile ilgili ayrıntıları Salı günkü sayımızda yazacağız.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık