Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Spor Saati Özel'de bir şampiyon

Sunuculuğunu Milas Spor Muhabiri Hüseyin Açar'ın yaptığı Radyo Gözlem Spor Saati, dünkü proğramda 2020 Türkiye Klasik Vücut Geliştirme Şampiyonasında ilçemizi temsil eden ve Türkiye Şampiyonu olan sporcu Sercan Günay' ı ağırladı.

Spor Saati Özel'de bir şampiyon

Mart Ayı başında Türkiye Vücut Geliştırme Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu tarafından düzenlenen 1.71 Klasik Vücut Büyük Erkekler Türkiye Şampiyonu olan Sporcumuz Sercan Günay Vücut Geliştirme sporu ile ilgili bilgiler vererek, elde ettiği şampiyonluk sürecini anlattı.
Vücut Geliştirme sporunun disiplin, çalışma ve sabır isteyen bir spor olduğunu vurgulayan şampiyon sporcu Sercan Günay, hedefini Avrupa Şampiyonluğu olarak açıkladı.
Vücut Geliştirme sporu ile ilgilenecek sporculara sağlıklı ve doğru beslenme, disiplinli çalışma, düzenli uyku ve doğru antrenman proğramının önemini de belirten Sercan Günay, ‘başarmanın tek yolu çok çalışmaktır’ dedi.
Spor Saati Özel'de sporun önemini vurgulayan Sercan Günay, her yaşta spor yapılabileceğini dile getirerek,  ‘önemli olan yaşa göre spor yapabilmektir’ dedi.
İstanbul'da yapılan Vücut Geliştirme Şampiyonası’na katılmasında kendisine destek olan sponsorlara ve Radyo Gözlem'e teşekkür eden başarılı sporcu   Sercan Günay saglık için sporun önemini vurgulayarak, herkese saglık için spor tavsiyesinde bulundu.

Coranavirüs korkutmasın

18 Mart Çarşamba günü Radyo Gözlem Spor Saati özelin diger bir konuğu olan Milas Sağlık Merkezi Doktoru Duran Ada, dünya ve Türkiye gündeminde yer alan ve tüm insanları etkileyen bulaşıcı Corana Virüsü Covit 19 hakkında detaylı bilgileri Radyo Gözlem dinleyicileriyle paylaşarak,  genel temizliğin bu virüsü yenmekte en etkili yollardan biri olduğunu söyledi.
Saglık Bakanlığı’nın talimatlarına mutlaka uyulması gerekliliğini belirten Dr Duran Ada, tüm dünyayı etkisine alan bu virüsün yenilmesi için yapılması gereken 14 temel kural olduğunu belirterek, ‘kalabalık yerlerde bulunmayın ve evde kalın’ dedi.
Corana Virüsü ile ilgili olan bilgileri doğru takip etmenin önemli olduğunu söyleyen Spor Saati Konuğu Dr Duran Ada,  ‘paniğe  gerek yok, sadece bu virüsten korunma yollarını bilin ve temizlik kurallarına riayet edin’ diyerek sözlerini noktaladı.
Spor ve sporcunun her zaman yanında olan Radyo Gözlem Spor Saati Özel  Milas Spor Muhabiri Hüseyin Açar'ın sunumuyla 18 Mart Çarşamba Çanakkale Zaferi’nin 105.yılında bir kez daha sporseverlerle buluştu.
2 değerli konuğuyla gündemi değerlendiren Radyo Gözlem Spor Saati Özel, geçen haftanın spor etkinlikleriyle devam etti.

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık