Yeni Milasspor U-19 liderliğini sürdürüyor

Yeni Milasspor: 10 - Gündoğanspor: 0

Yeni Milasspor U-19 liderliğini sürdürüyor

Muğla U19 Liginde A grubunda şampiyonluk mücadelesi veren, antrenörlüğünü Mustafa İçöz’ün yaptığı Yeni Milasspor, geçtiğimiz hafta sonu seyircisi boş tribünler önünde oynanan karşılaşmada rakibi Gündoğanspor’u 10-0 yenerek haftayı 3 puanla kapattı.
Hakemliklerini Yunus Emre Taşkın, Tugay Ayas ve Cüneyt Alkan’ın yaptığı maçta ilk yarım saatte bulduğu gol fırsatlarından yararlanamayan ve tek kale oynayan Yeni Milasspor, maçın 40. dakikasında Serkan Katar ile 1-0 öne geçti. Dakika 44’te ise gelişen bir Milasspor atağında Sertan Balcı ceza sahası içersinde düşürüldü. Kazanılan penaltıyı yine Sertan kullandı ve skoru 2-0 yaptı. İlk yarı bu skorla kapandı.
Maçın ikinci yarısında Yeni Milasspor rakip filelere tam 8 gol gönderdi.
İkinci yarıda baskılı ve atak futbolunu sürdüren Yeni Milasspor, geliştirdiği her atakta gol buldu. Sertan Balcı, Ahmet Ay, Azat, Buğra Serkan Katar takımları adına gol atan futbolcular oldular.
Yeni Milasspor U19 Futbol Takımı ligde oynadığı 6 maçta 5 galibiyet ve 1 beraberlik alarak 16 puan topladı. Attığı 35 golle ligin en çok gol atan ve yediği 5 golle en az gol yiyen takımı olan Yeni Milasspor hafta sonu grup liderliği için Milas Gençlikspor ile önemli bir maça çıkacak.

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık