Sporcularına madalya takarak gönderdi

​​​​​​​Milas Milli Eğitim Müdürlüğü’nden emekli olan Nurullah Sarı hoca Milas Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda uzun zamandan beri minik basketbolculara verdiği hizmete, ödül töreniyle nokta koydu.

Sporcularına madalya takarak gönderdi
  • 12 September 2022, Monday 10:17

Milas basketboluna basketbolcu kazandırmak için haftanın üç günü Milas Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda çalışan yılların deneyimli beden eğitimi öğretmeni Nurullah Sarı, çalışmalar hakkında gazetemize şunları söyledi;

“Öğretmen olarak görev yaparken sporun her branşında çocuklarımızı eğitmek için 40 yıl değişik branşlarda hizmetler verdim. Emekli olduktan sonra da hizmet vermeye devam ediyorum. Sporun her branşında eğitici diplomasına sahip olmam nedeniyle Milas Belediye Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda 3 aydan beri devam eden minikler basketbol takımı çalışmalarına an itibariyle geçici olarak nokta koyuyorum.

Minik basketbolcularımla çalıştığımız zaman içerisinde çok olumlu çalışmalar yaparak salonda güzel günler geçirdik. Geçtiğimiz Perşembe günü salonda birlikte çalıştığımız basketbolcu sporcularıma madalya takarak uğurlamak istedim. Çocuklarını yaz döneminde benimle çalışmaları için gönderen aile bireylerine teşekkür ediyorum. Milas Belediye Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda yaz döneminde bizlere yardımcı olan Belediye Başkanımız Muhammet Tokat ile salonumuzun spor müdürü Atilla Yüksel ve görevli herkese sevgi ve saygılarımı gönderiyorum.”

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık