Sporun hizmetine sunulmayı bekliyor

Uzun süredir kapalı olan ve spor için kullanılmayan Milas Kapalı Spor Salonu yeniden sporun hizmetine açılacağı zamanı bekliyor.

Sporun hizmetine sunulmayı bekliyor

1980’li yıllarda yapılan Milas Spor Salonu 2 senedir eski yapısı ve görüntüsü nedeniyle antrenman ve maç trafiğine kapalı bir vaziyette duruyor.

Muğla Gençlik ve Spor Müdürlüğü’ne ait olan Milas Kapalı Spor Salonu, uzun süredir adı gibi kapalı bir şekilde yeniden sporun hizmetine girmek için bekliyor.

Muğla Gençlik ve Spor Müdürlü Spor Birimi’nden alınan bilgilere göre 2021 yılı icersinde yeniden onarımı ve tamiratı yapılacak olan Milas Spor Salonu’yla ilgili açıklamada salonla ilgili çalışmalara en kısa zamanda başlanacağı belirtildi.

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman konu ilgili olarak gazetemiz spor muhabirine yaptığı açıklamada, Milas'taki eski spor salonunun onarımının yapılacağını vurgulayarak Sodra Dağında yeni bir spor kompeksinin de ilerleyen günlerde  yapılma çalışmalarına başlanacağını söyledi.

Hedeflerinin Milas'a 2 spor salonu kazandırmak olduğunu belirten Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, “Milaslılar yeni spor salonlarına en kısa sürede kavuşacaktır” dedi.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık