Yeni yönetimden üye atağı..

Adalet ve Kalkınma Partisi Milas İlçe Teşkilatında 7. Olağan Kongrenin tamamlanarak Emin Çelik’in başkanlık görevine seçilmesinin ardından, yeni yönetim üye yazılımı ile işe başladı. Önceki günkü toplantıda partiye yeni  üye yazılımı yapıldığı bildirildi.

Yeni yönetimden üye atağı..

AKP Milas İlçe Başkanlığı’ndan verilen bilgiye göre, AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan’ın başlattığı üye kampanyasının, yeni yönetim döneminde hızlandığı bildirilerek, yaklaşık 400 yeni üye yapıldığı açıklandı.

Katılımları değerlendiren AK Parti Milas İlçe Başkanı Emin Çelik; “Milas özelinde gümbür gümbür geliyoruz. Her adımımızda saflarımızı daha da sıklaştırıyoruz. Özellikle genç kardeşlerimizin aramıza katılıyor olmasından büyük bir memnuniyet duyuyoruz” dedi.

Çelik, Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir’in Milaslı olmasının çalışmalarında kendilerine büyük bir ivme kazandırdığını vurguladı.

Parti binasında pandemi kurallarına uygun biçimde zaman zaman toplu katılım törenleri gerçekleştirildiğine vurgu yapan Çelik; “Milas’ı hizmetle buluşturacak kadrolar aramızda. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın güçlü liderliği altında tüm Milaslıları aramızda görmek için sabırsızlık duyuyoruz. Bize katılımlar içinde muhalefet partilerinden istifa edenlerin de azımsanmayacak sayıda olduğunu görmek gelecek seçimler açısından bize fikir veriyor. Milas’ı hizmetle, vatandaşlarımızı adil yönetimle buluşturacağız. Sen yoksan bir kişi eksiğiz.” Dedi.

Çelik aynı zamanda teşkilat çalışmaları kapsamında mahalle ziyaretlerinin de sürdüğünü kaydetti.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık