Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Suat Özcan Muğla’daki çalışmalarını sürdürüyor

CHP Muğla Milletvekili Suat ÖZCAN; TBMM çalışmalarının dışındaki zamanlarını seçim çevresi Muğla’da geçiriyor. 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Milas Atapark’ta düzenlenen Kutlama programına Milas Kaymakamı Mustafa Ünver BÖKE, Belediye Başkanı Muhammet TOKAT, Milas Garnizon Komutanı Albay Muammer MERSİNCİK, Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet ÇOBAN birlikte katılarak demokrasimizin temel taşları olan Muhtarların gününü kutladı.

Suat Özcan Muğla’daki çalışmalarını sürdürüyor
  • 23 October 2022, Sunday 10:50

 

Kutlama programından sonra CHP Milas İlçe Başkanı Tüze ÇETİNKAYA ve ilçe örgütü ile birlikte çarşı esnafı ve mahalle ziyareti ile çalışmalar sürdürdürüldü. Ekonomi ve hayat pahalılığı konularındaki görüşler ile 2023 seçimlerinin önemi anlatıldı.

KÖYCEĞİZ’DE PARTİLİLER İLE BULUŞTU…

CHP Muğla Milletvekili Suat ÖZCAN, İlçe Başkanı Hüseyin EROL, İlçe yönetim Kurulu, Kadın ve Gençlik Kolu Başkanı, Parti üyeleri ile birlikte, 20 Ekim Perşembe günü Köyceğiz ilçe Başkanlığında Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel seçim gündemli bir toplantı yaparak, bir anlamda  Köyceğiz’de 2023 seçim startını vermiş oldular.

Milletvekili ÖZCAN burada yaptığı konuşmada; 2023 seçimlerinin ülkemizin ve demokratik yaşamımızın geleceği açısından çok önemli olduğunu bu nedenle ev ev, kapı kapı çalışmaların yoğunlaştırılması gerektiğini belirtti. Özcan, “Bunun için Parti okulu çalışmaları kapsamında Sokak Örgütlenmesi (ÖBEK) çalışmalarını da yoğunlaştırmalıyız. İlçe Başkanlığımızdaki en sade üyemizden ilçe Başkanımıza kadar tüm arkadaşlarımızda bu enerji ve dinamizmi görüyor, bunun için de başaracağımızı inanıyorum” dedi.

“Milletvekili ÖZCAN olarak her zaman partililerimin emrindeyim. Her an, her zaman ihtiyaç duyulan her yerde olmaya çalışacağımı partililerime özellikle belirtmek istiyorum. 2023 seçimlerini Millet İttifakı olarak başaracağız. Başarmak içinde gece gündüz kimseyi ötekileştirmeden çalışacağız. CHP Köyceğiz İlçe Başkanımız Hüseyin EROL ile üyelerimizde bu ışığı görüyor olmaktan da mutlu olduğumu ifade ediyorum” diyen Özcan, çalışmalarından ötürü İlçe örgütünü kutlayıp, teşekkür ederek sözlerine son verdi.

Özcan dün de Milas Cuma Pazarı’nı ziyaret ederek, esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti. Vatandaşlar pazardaki sebze meyvelerin fiyatlarının yüksekliğinden yakınırken, satıcılar da eskisi gibi satış yapamadıklarını belirterek, işlerinin düştüğünü söyledi. Pazarcılar, vatandaşların özellikle soğan ve patates gibi temel ürünleri aldıklarını, ama özellikle tarla üretimi geçtiği için gittikçe pahalılaşan sebzeler ve meyvelere daha uzak durduğunu belirttiler.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık