Suavi'ye bile mesaj gitmiş!

AKP Genel Başkanvekili Binali Yıldırım'ın Milas mitingine davet etmek için İlçe Başkanı Emin Çelik 'in adıyla gönderilen SMS'ler tepki çekti. Ünlü sanatçı Suavi de kendisine gelen mesajlara tepki gösterdi.

Suavi'ye bile mesaj gitmiş!
  • 20 July 2022, Wednesday 17:04

Dün Milas'a gelen AKP Genel Başkanvekili ve son başbakan Binali Yıldırım 'ın mitingi için çeşitli platformlarda çağrılar yapıldı. Kent genelinde araçlarla anons sistemi kullanılarak yapılan çağrı, gürültü kirliliğine neden oldu.

Ancak vatandaşları en çok rahatsız eden konu, art arda gönderilen, herhangi bir iptal olanağı tanımayan SMS'lerdi.

Vatandaşlar, herhangi bir bağlantıları olmamasına rağmen AKP'den sürekli SMS aldıklarını, iptal edemediklerini belirterek rahatsız olduklarını dile getirdi. Pek çok vatandaş da iki gün boyunca 4-5 kez SMS mesajı atılarak, resmen taciz edildiklerini vurguladılar.

Ayrıca pek çok vatandaş da AKP Milas örgütünden telefon gelerek, mitinge çağrı yaptıklarını belirtti ve bundan rahatsız olduklarını söylediler.

SUAVİ'DEN TEPKİ

Mesajlar, sadece Milaslılara değil, İstanbul'da yaşayan müzisyen Suavi'ye de ulaştı. Suavi, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Sn. Emin ÇELİK..,AK PARTİ MİLAS imzasıyla özel telefonuma sürekli partinizin programlarına ilişkin bildirimde bulunuyorsunuz. Benim telefonumu kimden aldınız? Bunu hangi hak ve hukukla yapıyorsunuz? Benim kişisel bilgilerimin siz de işi ne? Silin ve kullanmayın lütfen" ifadelerini kullandı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 1 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık