‘SUÇ MAKİNESİ’ KISKIVRAK YAKALANDI

12 ayrı suçtan aranan S.T. adlı cezaevi firarisi, Milas polisinin sıkı takibi sonucu yakalandı. Farklı suçlardan kaydı bulunan S.T., dün sabah saatlerinde Milas Adliyesi’ne sevk edildi.

‘SUÇ MAKİNESİ’ KISKIVRAK YAKALANDI

Önceki gün akşam saatlerinde 12 ayrı suçtan arama kaydı olduğu bilinen ve Milas polisinin de yakından tanıdığı S.T., Emek Mahallesi’nde Sanayi Caddesi’nde Asayiş Büro Ekipleri’nce görüldü ve ‘dur’ ihtarında bulunuldu. Polis ekiplerini fark eden ve dur ihtarına uymayan şahıs kaçmaya başlayınca, polis ekipleriyle şahıs arasında müthiş bir kovalamaca başladı.

Sıcak takip ve kovalamaca sonucu şahıs, ara sokaktaki bir evin bahçesine saklandı ancak polisten kurtulamadı.

Ekipler tarafından gözaltına alınarak Emniyet Müdürlüğü’ne götürülen şahıs, yapılan sorgunun ardından dün sabah saatlerinde Milas Adliyesi’ne sevk edildi.

Bina içinde muhafaza altına alınmış olan eşya hırsızlığı, kilitlenmek suretiyle muhafaza altına alınan eşya hırsızlığı, çalıntı mal satın almak ve satmak, konut dokunulmazlığı ihlali, görevi başındaki memura mukavemet, kullanmak üzere uyuşturucu/uyarıcı madde satın almak ve bulundurmak, cezaevinden firar gibi çeşitli suçlardan arama kaydı bulunan S.T., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

  

Editör: Adem KANKAYNAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık