Süleyman Akbulut güven tazeledi

Muğla Gazeteciler Cemiyeti’nde iki adaydan en fazla oyu alan mevcut başkan Süleyman Akbulut, 193 oyun 114’ünü alan yeniden başkan oldu.

Süleyman Akbulut güven tazeledi
  • 07 July 2021, Wednesday 9:58

Muğla Barosu konferans salonunda gerçekleştirilen seçimli genel kurulda mevcut başkan Süleyman Akbulut ve Bodrum’dan Fatih Bozoğlu yarıştı. 

Seçimde kullanılan 193 oyun 114’ünü alan Süleyman Akbulut, yeniden başkan oldu. Fatih Bozoğlu 77 oy aldı, 2 oy ise geçersiz sayıldı.  

Genel kurulun ardından duygu ve düşüncelerini anlatan Fatih Bozoğlu, “Çok heyecanlıydım. Hala heyecanlıyım ama mesleğim adına elimi taşın altına koydum. Koymaya da devam edeceğim. Vazgeçmek yok, devam” dedi. 

Yeni dönemde de başkan olan Süleyman Akbulut ise “Öncelikle Fatih’i kutluyorum. Güzel mücadele verdi. Süreci seviyeli götürdü. Bugün kazanan Muğla Gazeteciler Cemiyeti, kazanan gazetecilik ama en önemlisi kazanan liyakat oldu arkadaşlar. Çok teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

Süleyman Akbulut’un yönetim kurulu şu isimlerden oluştu;

Ferit Topaloğlu, Yüksel Savaş, Melih Kaşkar, Güzide Kasım, Gamze Karain Avcı, Batuhan Altın, Arif Çataroğlu, Ercan Vuranlar, Serdal Kayhan, Erol Dolu.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık