Süleyman Girgin’den hakkındaki iddialarla ilgili suç duyurusu

​​​​​​​CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'in Cemal Metin Avcı tarafından öldürülmesinin ardından baba Sıddık Gültekin'i telefonla arayarak "davadan vazgeç" dediği iddiasıyla ilgili suç duyurusunda bulundu.

Süleyman Girgin’den hakkındaki iddialarla ilgili suç duyurusu
  • 06 January 2021, Wednesday 10:13

Muğla Adliyesi’ne gelerek Cumhuriyet Başsavcılığına "iftira ve hakaret" suçlamasıyla suç duyurusunda bulunan Girgin'in avukatı Pınar Alpay Tozun, "müvekkilinin son bir haftadır hak etmediği birtakım suçlamalarla karşı karşıya kaldığını, bu sebeple hakkını aramak istediğini" söyledi.

Tozun, "Hukuki sürecin takipçisi olacağız. 'İftira ve hakaret' gerekçesiyle suç duyurusunda bulunduk. Müvekkilimin onuru, şerefi ve saygınlığı zedelenmiştir. Gerçek olmadığı bilinen bir iddiayla yapılan bu iftira karşısında en doğal hak kullanılmıştır" dedi.

Süleyman Girgin de konuyla ilgili olarak, “Şahsıma yönelik iddiaların, iftira olduğunun ispatı için hukuki süreci başlatmış bulunmaktayım. Gerçekler ortaya çıkıncaya kadar sürecin takipçisi olacağım. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” dedi.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık