Süper amatör kümenin yeni takımı Gündoğan Spor oldu

1987 yılında kurulan uzun yıllardan beri Muğla mahalli liginde yer alan, 2022-2023 sezonu başında mahalli birinci amatör küme müsabakalarına alt yapısında yetiştirdiği sporcuları ile katılan Mahalli Süper Amatör kümeye alnının akıyla çıkan Bodrum Gündoğan Spor takımı Sportif Direktörü Tanju Sıray Çakıcı takımı Gündoğan Spor ile ilgili gazetemize şunları söyledi;

Süper amatör kümenin yeni takımı Gündoğan Spor oldu

"1987 yılında kurulan ilk önce alt yapı takımları ile ligde yer alan sonrasında ikinci amatör küme ve birinci amatör kümede yer aldıktan sonra 2022-2023 sezonunda birinci amatör küme A. grubundan mahalli süper amatör kümeye terfi eden takımında görev yapan başta takımın iki başarılı genç teknik adamları olan Zekeriya Baş ve Milaslı teknik adam İzzet Tuzer hocalarıma alt yapısında yetişen yıllardan beri bir kuruş para almadan Gündoğan Spor takımını bu günlere taşıyan haysiyetli, onurlu, anlayışlı sporcu kardeşlerime engin hizmetleri için teşekkür ediyorum.

Takımımızda görev yapan sporcu kardeşlerimiz bırakın para almayı antrenmanlara kendi arabaları ve motorları ile gelerek bu takımı şampiyon yaparak Süper Amatör kümeye çıkaran böyle sporcu kardeşlerimize sahip olduğumuz için çok şanslıyız, takımımızın formasını şerefle taşıyan her sporcu kardeşlerimize minnettarız. Günümüzde bir lira almadan sahada varını yoğunu veren sporcuları bulmak çok zor. Süper amatör kümeye çıkmamızda büyük pay sahibi olan Gündoğan Spor yönetim kurulu üyelerine maddi ve manevi katkıları için minnettarız. Önümüzdeki sezon Mahalli Süper Amatör kümede yer alacak olan takımımız Gündoğan Spor olarak süper amatör ligde kalıcı olmak istiyoruz."

 

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık