Sürücü Adayları Yeni Parkurdalar

Milas Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Kırcağız Mahallesinde yeni yapılan  Motorlu Taşıt Sürücüleri Sınav Parkuru 3-4 Nisan tarihlerinde hizmete girdi.

Sürücü Adayları Yeni Parkurdalar

Yapımı yeni tamamlanan yeni direksiyon sınav alanı içersinde L parkı, paralel park, yokuş kalkış, 25 metre otobüs ve minibüsler için park alanları yer alıyor.

3 Nisan Cumartesi ve 4 Nisan Pazar günü  sınavının gerçekleştirildiğı direksiyon sınav parkurunda sürücüler, Kırcağız İlk-Orta Okulu önünden sınav araçlarına alındıktan sonra yeni parkur alanında girdiler; parkurları araçlarıyla hatasız sürdükten sonra yeniden Kırcağız ana yoluna çıkan sürücü adayları, sonra Milas Adliyesi önünden İzmir yönüne doğru dönüp ilk kavşaktan sola dönüp tekrar geyik barajı yolu kavşağından dönerek 23 Nisan okulu önünden Kırcağız Mahallesindeki parkur alanı önüne gelerek, sınavlarını tamamladılar.

Motorlu Taşıt Sürücüleri için Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yeni yapılan direksiyon sınav alanınında yapılan ilk direksiyon sınavında, Milas Milli Eğitim Müdürü İsa Bal ve sınavdan sorumlu Milli Eğitim Şube Müdürleri ile direksiyon sınavlarına katılan sürücü kursları sahipleri ve müdürleri de parkurda adayların sınavlarını izlediler.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık