Takımlar hazırlıklarına devam ediyor

​​​​​​​2022-2023 sezonu Muğla Mahalli Ligi’nde yer alan Milas takımları, Milas Belediye Beçin Gençlikspor, Milas Gençlikspor, Yeni Milasspor süper amatör takımları ile Muğla Mahalli Lig’de alt yapılarda yer alan Yeni Milasspor, Milas Erginspor, Milas Gençlikspor U16 ve U18 takımları sezon başı hazırlıklarına Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda aralıksız devam ediyorlar.

Takımlar hazırlıklarına devam ediyor
  • 28 September 2022, Wednesday 9:51

2022-2023 sezonu spor severlerin bildiği üzere 29 Ekim günü Türkiye genelinde U16 ligi müsabakaları start alıyor. Mahalli ligde yer alan takımlarımızın yönetim kurulu üyeleri, her zaman sporcunun yanında olan Milas Belediye Başkanı Avukat Muhammet Tokat başkanın sezon başı malzeme yardımı ile liglere rahat giriyorlar.

Yeni Milasspor, Milas Gençlikspor, Milas Belediye Beçinspor, Milas Erginspor takımları sezon başı hazırlıklarına erken başladı. Çalışmalarına disiplin içerisinde devam ediyorlar. Yukarıda adı geçen takımlarımızın yönetim kurulu üyeleri sporcuların lisanslarının çıkması için çabalarına devam ediyor.

Her zaman branş ayrımı yapmadan, takım ayrımı yapmadan takımlarımızın haberlerini okuyucularına aktaran Milas Önder Gazetesi olarak takımlarımıza 2022-2023 sezonunda başarılar dileriz.

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık