“Tanıtım için desteğe hazırız”

İstanbul’daki, Muğla İl ve İlçeleri Kültür ve Tanıtım Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kırbaş, Milas Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.  Abdullah Kırbaş, MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer’e Milas’ın ve Muğla’nın ürünleriyle tarihi ve turistik yerlerinin tanıtımı için oluşturulacak her projeye destek vereceklerini bildirdi.

“Tanıtım için desteğe hazırız”

Aslen Milas’ın Bafa mahallesinden olan Abdullah Kırbaş, MİTSO’yu ziyaret ederek Muğla ilinin tarihi, kültürel, turistik özellikleriyle ürünlerinin tanıtımı için İstanbul’da dernek olarak yaptıkları çalışmaları anlattı. MİTSO Meclis Başkanı Mustafa Yüksel ve Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer ile görüşen Abdullah Kırbaş, Milas’ın da tarihi ve kültürel değerleriyle coğrafi işaretli ürünlerinin İstanbul’da yapılacak tanıtım çalışmalarına her türlü desteği vereceklerini ifade etti. Kırbaş, “Biz İstanbul’da tüm Muğlalıları bir araya getirmeye çalışıyoruz. Bu kapsamda Muğla’mızın tüm ilçelerinin, belediyelerinin, odalarının yapacakları faaliyetlere de destek olmayı kendimize görev sayıyoruz. Ben de bir Milaslıyım, Bafalıyım. Milas’ın da tanıtımı için MİTSO’nun İstanbul’da yapacağı çalışmalara da elimizden gelen desteği vermeye hazırız” dedi ve yapılacak tanıtım çalışmalarıyla ilgili önerilerde bulundu.
MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, MİTSO olarak Milas el halısına, Milas zeytinyağına, Milas yağlı zeytinine ve Milas tepsi böreğine coğrafi işaret aldıklarını belirterek “Milas’ın coğrafi işaretli ürünlerini tanıtmak istiyoruz. Bunun için İstanbul’da tanıtım çalışmaları yapmak, sergiler açmak istiyoruz” diye konuştu. Milas’ın tarihi ve kültürel özellikleriyle de önemli bir ilçe olduğunu belirten Reşit Özer, “Amacımız, Milas’ın kültür turizmine kazandırılması. Bunun için de tanıtım çalışmaları yapmak istiyoruz. Ayrıca coğrafi işaretli ürünlerimizin de tanıtımını yapmak istiyoruz” dedi ve ziyareti nedeniyle Muğla İl ve İlçeleri Kültür ve Tanıtım Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kırbaş’a teşekkür etti.
 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık