Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Taraftarlar başkanlarını seçiyorlar

İlçemizin güzide futbol kulübü ve takımı Milasspor’un cefakâr ve vefakâr taraftarları 17 Temmuz Cumartesi günü 3 dönem için yeni başkanlarını ve yönetim ekibini belirlemek için sandık başına gidiyorlar.

Taraftarlar başkanlarını seçiyorlar

Sevdamsın Yeni Milasspor Derneği Kobraların Olağan Genel Kurulu 17 Temmuz Cumartesi günü Saat 10.00 da Milas Ticaret Odası Toplantı Salonunda yapılacak.

 Derneğin mevcut başkanı Nihat Abbak gazetemize yaptığı açıklamada bir dönem daha yönetim ekibimle birlikte görevimizin başında olacağız dedi.

Dernek başkanlığı için başka bir adayın olmadığını vurgulayan başkan Nihat Abbak Sevdamsın Yeni Milasspor Kobralar Derneği üyelerine seslenerek ‘17 Temmuz Cumartesi günü belirlenen toplantı yerine gelerek seçime katılınız’ çağrısında bulundu.

2021-2022 Spor sezonunda Yeni Milasspor’un katılacağı ligde başarılı olması, şampiyonluğa ve BAL’a giden yoldaki mücadelesinde yanında olacaklarını vurgulayarak Milasspor’un hak ettiği üst liglerde olmasının önemine değindi.

Yeni Milasspor Kulübünün Olağan Genel Kurulu’nun da bir an önce yapılmasını isteyen başkan Nihat Abbak, Muğla Süper Amatör Küme Ligi’nde yeni sezonda mücadele edecek Milasspor’a başarı dileklerini iletti.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis