Tarımsal hizmetler müdürlüğü vatandaşların yanında

​​​​​​​Milas Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü, orman yangınları sonrası çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Tarımsal hizmetler müdürlüğü vatandaşların yanında
  • 25 August 2021, Wednesday 9:58

Milas Belediyesi tarafından, kırsal mahallelerde bölgesel ekonomik kalkınmayı sağlamak adına sürdürülebilir tarımsal faaliyetleri teşvik etmek, başta küçük üreticiler olmak üzere hayvancılığı desteklemek ve turizm, alternatif tarımsal ürünler gibi yeni ekonomik kaynaklar yaratarak kırsal mahallelerde yaşayan halkın gelir düzeyini arttırmak amaçlarıyla kurulan Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Sorunları yerinde tespit etmek adına alanda çalışmalar yapan ve vatandaşların talepleri doğrultusunda faaliyetlerini gerçekleştiren ekipler kırsal mahallerimizde üreticilerin yanında olmaya devam ediyor.

Alanda yapılan ön çalışmalarla faaliyetler gerçekleştiriliyor

Son olarak Demirciler Mahallesi’nde çalışmalarını sürdüren ekipler ilçemizde gerçekleşen ve üreticileri mağdur eden orman yangınlarının yaralarını sarmak adına Demirciler Mahallesi’nde yem dağıtımı gerçekleştirdi. Üreticilerin her zaman yanlarında olacaklarını belirten ekipler, sorun ve eksiklikleri alanda yaptıkları çalışmalarla tespit ederek, faaliyetlerini sürdürdüklerini ifade ettiler. 

Gerçekleştirilen çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getiren Demirciler Mahallesi sakinleri, zor zamanlarda Milas Belediyesi’nin yardımlarına koştuklarını belirterek, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’a teşekkür etti.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık