Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Tariş zeytinyağı birliği fiyat açıkladı…

​​​​​​​Tariş Zeytin ve Zeytinyağı Birliği Başkanı Hilmi Sürek, 2021-2022 dönemi alım kampanyasında sızma yağlara kilogram başına 35 lira fiyat belirlediklerini bildirdi.

Tariş zeytinyağı birliği fiyat açıkladı…

Tariş Zeytin ve Zeytinyağı Birliği Başkanı Hilmi Sürek, açıkladıkları 35 TL fiyatın üreticiyi memnun edecek bir rakam olduğunu kaydederek, ‘’Birliğimiz,  her zaman üretici ortaklarının yanında yer aldığını bu alım kampanyasında bir kez daha göstermiştir’’ dedi.

Tariş Zeytin ve Zeytinyağı Birliği Başkanı Hilmi Sürek, kurumun tüm olanaklarını en iyi şekilde değerlendirerek, üreticisini de memnun etmeyi hedefleyen fiyat seviyesi belirlediklerini söyledi. Tariş Zeytin ve Zeytinyağı Birliği’nin 2021-2022 dönemi alım kampanyasında sızma yağlara 35 TL fiyat belirlediklerini ifade eden Sürek, ‘’Birliğimiz, üretici ortaklarının yanında yer aldığını bu alım kampanyasında da bir kez daha ortaya koymuştur’’ dedi.

Başkan Sürek,  amaçlarının ürünün değerini koruyarak, üreticiyi mağdur etmemek olduğunu ifade ederek, şöyle konuştu:

 ‘’Kooperatif bölgelerimizden gelen fiyat değerlendirmelerini, rekolte miktarlarını, iç ve dış piyasaları dikkate alarak, üreticimizi memnun etmeyi hedefleyen fiyat seviyesiyle ürün alım kampanyasını açtık. Kampanya süresince piyasa hareketlerini de izleyerek, gelişmelere göre hareket edeceğiz.   Ürünün değerini koruyarak, üreticimizi mağdur etmemek başlıca amacımızdır. Bu doğrultuda başlattığımız alım kampanyası tüm camiamıza hayırlı uğurlu olsun.  

Geçtiğimiz yıl başarılı bir alım kampanyası yürüttük. Üretici ortaklarımızla omuz omuza 2020-2021 kampanya dönemini hem alımlar hem de satışlar açısından memnuniyet verici şekilde tamamladık. Bu yıl da bölge, ülke ve dünya üretimi ve fiyat oluşumlarını dikkate alarak, titiz değerlendirmeler sonucunda sızma zeytinyağına 35 TL fiyat belirleyerek,  alımlara başladık.’’

Tariş Zeytin ve Zeytinyağı Birliği’nin tüm kooperatifleri ve  28 bin ortağıyla bölgede güçlü bir yapıya sahip olduğunu anlatan Hilmi Sürek, en önemli gücünün ortaklar ve ortaklarının ürünü olan zeytinyağının kalitesi olduğunu vurguladı. Sürek, ‘’Birliğimizin açıkladığı alım fiyatının tüm üreticilere, sektörümüze ve ülkemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum’’ diye konuştu.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis