Tek maç 4 gol

​​​​​​​Aliağa Masterlar:0 Milasspor Masterlar:4

Tek maç 4 gol
  • 16 March 2021, Tuesday 10:29

İlçemizi Masterler Futbol Liginde başarıyla temsil eden Milasspor Masterler Futbol Takımı, 13 Mart Cumartesi günü İzmir'de Masterler Veteranlar Konfederasyonu’nun düzenlediği ve 8 takımın katıldığı futbol turnuvasında oynadığı tek maçta rakibi Aliağaspor Masterlerını 4-0 yendi.

Karşılaşmaya iyi başlayan temsilcimiz kaptan Kemal'in ceza sahası içersinde düşürülmesiyle maçta penaltı kazandı.

Penaltı atışını gole çeviren Cüneyt takımını 1-0 öne geçirdi.

İlk yarı bu sonuçla 1-0 Milasspor'un galibiyeti ile tamamlandı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında da iyi oyununu devam ettiren Milasspor Cüneyt, Tahsin ve Ramazan ile golleri bularak maçtan 4-0 galibiyetle ayrıldı.

İzmir'de yapılan turnuva ile ilgili bir açıklama yapan Milasspor Masterlar Futbol Takımı Genel Koordinatörü Erkan İşli ve Takımın Teknik Sorumlusu Mehmet Kabak, “Mayıs ayı içersinde Antalya'da yapılacak Masterler Şampiyonası öncesinde gücümüzü görmek ve futbolcuların saha içi performanslarını değerlendirebilmek adına  bu turnuvada oynadığımız maç bizim için güzel bir tecrübe oldu.

Nisan ayı içersinde 1-2 özel hazırlık maçları daha yapmak istiyoruz. Mayıs ayına kadar takım olarak daha iyi olacağız ve katılacağımız Antalya Masterlar Futbol Turnuvasında ilçemiz Milas adına güzel sonuçlar almak için sahaya çıkacağız" diyerek, İzmir'de düzenlenen turnuvada emeği geçenleri kutlayarak teşekkür ettiler.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık