Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

“KARYA HABER” yayın hayatına başlıyor

​​​​​​​Milas Belediyesi bünyesinde oluşturulan “KARYA HABER” Gazetesi yayın hayatına başlıyor.

“KARYA HABER” yayın hayatına başlıyor

Milas Belediyesi tarafından yürütülen çalışmalar ve yeni projelerin ilçede yaşayan vatandaşlara duyurulması anlamında çıkartılan Gazetenin tanıtımı için yapılan paylaşım yazısında  şu ifadelere yer verdi;

MERHABA MİLAS

‘’Hepimizin Gazetesi’’ Karya Haber yayın hayatına başlıyor…

Güzel Milas’ımızın artık yepyeni ve dopdolu bir gazetesi var. Milas Belediyesi olarak yeni yayın organı Karya Haber gazetemizin ilk sayısını çıkartmış olmanın haklı heyecan ve mutluluğu içerisindeyiz.

Karya Haber, uygarlıkların başkenti olan Milas’ımızın 132 mahallesinde yaşayan tüm yurttaşlarımızın okuyabileceği, kent haberlerini alabileceği ve Belediyemizce gerçekleştirilen projelerden haberdar olabileceği yepyeni bir yayın.

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüsten dolayı, oldukça zorlu bir dönemde başladı yayın hayatına Karya Haber. Gazetemizi hazırlarken özellikle; salt bir belediye bülteni olarak değil, yaşayan bir ilçenin yaşayan bir organı olarak tasarlamaya özen gösterdik. Milas’ımızın tüm renkleriyle birlikte, hayatı ve yaşamı paylaşan bir iradeyle serüvenimize başlıyoruz.

Bu gazete önce dünyaya, sonra dünyanın tohumunu toplayıp savuran rüzgara, yağmura, suya, kuşlara, kedilere, köpeklere, börtü böceğe ve cümle hayvanlara; sonra dağdan, ovadan, bahçeden söküp, bir bir toplayıp sepete, keletire doldurup evine getirene, yıkayıp, ayıklayıp, bağ edip pazara, pazardan alıp eve götürene, dığana koyup pişirene, sofraya oturup yiyene, sabah erken vakit kalkıp işine giden işçiye, işe götüren şoföre, askere, polise, yüzleri maskeden yara olan tüm sağlık çalışanlarına, kaldırım arasında boy vermiş çiçeğe basmaya kıyamayanlara, ömrü uzun olsun tüm kadınlara, erkeklere ve çocuklara, yani hepimizedir…

Hayırlı, uğurlu olsun!

Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis