"Voleybolda erteleme maçı oynanıyor

Melikgazi Belediyespor-Milas Belediyespor

Türkiye Büyük Erkekler Birinci Voleybol Ligi A grubu lideri ilçemiz takımı Milas Belediyespor, takımda görülen Covit 19 rahatsızlıgı nedeniyle Voleybol Federasyonu tarafından ertelenen lig maçlarından ilkini oynamak için 17 Mart Çarşamba günü Kayseri'de Melikgazi Belediyespor ile karşılaşacak.

Ligde kalan son 5 maç öncesinde Efeler Ligi Play Off karşılaşmaları oynama hakkını kazanan Milas'ın Efeleri, hafta içi mesaisinde Melikgazi Belediyespor ile karşılaştıktan sonra da 21 Mart Pazar günü yine deplasman'da Konya Büyükşehir Belediyespor ile lig maçına çıkacak.

Melikgazi maçı öncesinde gazetemize takımın son durumuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Milas Belediyespor Voleybol Takımı Teknik Sorumlusu Osman Çakıray "Takımımızın 1 sporcusunda yaşanan pozitif vaka sonrasında tedbir amaçlı sporcularımızdan bazılarının da karantinaya alınması sonrasında, karantina süresini tamamlayarak Melikgazi maçı için antrenmanlarımıza yeniden başladık.

Takımımızdaki tüm sporcularımızn katıldığı antrenmanlar ile Kayseri'de Melikgazi Belediyespor ile önemli bir maça çıkacağız.

Ligde kalan 5 maçımızı da aynı disiplin ve ciddiyet içinde oynayarak lig maçlarımızı tamamlayıp Play Off grup maçlarına hazırlanacağız" diyerek, Milaslı Voleybolseverlerden  desteklerini devam ettirmelerini istedi.

Geçen Hafta Sonu Oynanan Maç Sonuçları

Halk Bankası:0 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor:3

Ziraat Bankası:2 Maliye İhtisas:3

Alanya Belediyespor:2 Jeopark Kula Belediyespor:3

Bigadiç Belediyespor:3Melikgazi Belediyespor:1

Travel Düzcespor:3 Konya Büyükşehir Belediyespor:0

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık