Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Temsilcilerimiz haftayı galibiyetle kapattılar

Diyarbekirspor:0 - Bodrum A.Ş:2   /   Fethiyespor:5 - Esenler Erokspor:1

Temsilcilerimiz haftayı galibiyetle kapattılar
  • 14 September 2021, Tuesday 13:11

2021-2022 Futbol sezonunda profesyonel liglerde ilimizi temsil eden takımlarımızdan  Bodrumspor ve Fethiyespor haftayı galibiyet ve 3 puanla kapatmanın sevincini yaşıyorlar.

Diyarbekirspor:0 - Bodrumspor A.Ş:2

TFF İkinci Lig Kırmızı gruptaki tek temsilcimiz Bodrumspor A.Ş., geçtiğimiz hafta sonu deplasmanda ev sahibi takım Diyarbekirspor'u Oğuz  Doğan ve Burhan Eşer'in attığı gollerle 2-0 yenerek Bodrum'a galibiyet ve 3 puanla döndü.

Kulüp Başkanlığını Rıza Karakaya'nın, Teknik Sorumluluğunu Tahsin Tam'ın yaptığı ilimiz takımı Bodrumspor, ligin ilk haftasında taraftarlarının önünde Bodrum'da rakibi Af Jet Afyonspor'u 2-1 yenmiş ve lige galibiyetle başlamıştı.

Hafta sonu kendi evinde ve taraftarlarının önünde  Ergene Velispor ile karşılaşacak olan Bodrumspor bu maçın hazırlıklarına Bodrum Şehir Stadyumunda başladı

 

Fethiyespor:5 - Esenler Erokspor:1

Türkiye 3.Lig 3.gurupta ilimizi temsil eden Fethiyespor,  geçtiğimiz hafta sonu Fethiye Şehir Stadyumu’nda Esenler Erokspor'u ağırladı.

Ligin ilk hafta maçında deplasmanda Kırıkkale Büyük Anadoluspor Takımına 3-1 yenilerek lige mağlubiyetle başlayan ilimiz temsilcisi Fethiyespor, ligin ikinci haftasında Fethiye Stadyumu’nda ağırladığı Esenler Erokspor'u 5-1 yenerek taraftarlarına kendini affettirdi.

Teknik Sorumluluğunu Selahaddin Dinçel'in yaptığı Fethiyespor, karşılaşmanın ilk yarısını Nurettin Çakır ve Ali Han Tunçer'in golleriyle 2-0 önde kapattı.

Maçın ikinci yarısında da başarılı futbolunu sürdüren Fethiyespor Nurettin Çakır ile skoru 3-0 yaptı. Konuk takım attığı golle skoru 3-1'e taşıdı.

Maçın kalan sürelerinde ilimiz takımı Ali Han Tunçer ile 4-1'i buldu ve skoru belirlemek Nurettin Çakır'a kaldı. Dakika 90'da kendisinin üçüncü, takımının beşinci golünü atan Nurettın Çakır maçın sonucunu ilan etmiş oldu.

Fethiyespor hafta sonu deplasmanda İçel İdmanyurdu ile karşılaşacak.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis