Tenisin altın çocukları

Türkiye Tenis Federasyonu tarafından 21-26 Haziran tarihleri arasında Muğla Tenis Kulübü’nde düzenlenen 9 yaş grubu Yaz Kupası Tenis Turnuvası’nda ilçemiz Milas adına yarışan İMİ Koleji tenis sporcuları Milas'a şampiyonluklarla döndüler.

Tenisin altın çocukları

Antrenörleri Taylan Okşan ve Buse Okşan nezaretinde Muğla Tenis Turnuvası’na katılan küçük teniscilerden 9 yaş grubunda Beril Akdemir şampiyon olarak okuluna şampiyonluk kupasını kazandırdı.

9 yaş grubunda tenis şampiyonasında İMİ Koleji adına müsabakalara katılan Buğlem Dönmez grubunu 1.sırada tamamlama başarısı gösterdi ve yarı final maçı oynama hakkını elde etti.

İMİ Koleji sporcusu Buğlem Dönmez yarı finalde güzel bir maç çıkarmasına rağmen rakibine yenildi.

Muğla Tenis Turnuvasının Dalaman ayağında yapılan çift erkekler 12 yaş grubu tenis müsabakasında İMİ Koleji sporcusu  Mert Ege Çığ ve partneri Marmaris'ten Kemal Kahveci finalde rakiplerini yenerek Yaz Kupası’nda şampiyon oldular.

Muğla Tenis Yaz Kupası Turnuvası’na ilçemiz Milas adına katılan, antrenörlüklerini Taylan Okşan ve Buse Okşan'ın yaptığı İMİ Koleji tenis sporcular Muğla Tenis Şampiyonası’ndan 2 birincilik kupasıyla dönme başarısını gösterek, bir kez daha Tenis sporunda Milas'ı başarıyla temsil ettiler.

Istanbul'dan 2 Şampiyonlukla Döndüler

Türkiye Tenis Federasyonu’nca 21-25 Haziran tarihleri arasında İstanbul Taç Spor Kulübü’nde düzenlenen 8-9-10 yaş grubu tenis turnuvasına katılan Milas İMİ Koleji Tenis sporcularından Kızlar kategorisinde Azra Alya Aydın, erkekler kategorosinde Sarp Lider Aydın şampiyon oldular.

Muğla ve İstanbul Tenis Turnuvalarında elde edilen 4 birincilik ve kazanılan 4 şampiyonluk ile ilgili olarak gazetemize bir açıklama yapan Milas İMİ Koleji Tenis antrenörleri Taylan ve Buse Okşan, “sporcularımızın başarıları uzun süreli çalışmalarımızın sonucu olarak ortaya çıktı; disiplinli ve planlı çaĺışmalarımızın sonuçları birincilikler ve şampiyonluk kupaları oldu” diyerek, “turnuvalarda yarışan, dereceye giren girmeyen tüm sporcularımızı kutluyoruz” dediler.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık