Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Teniste Muğla takımları damga vurdu

Teniste kız takımı Türkiye şampiyonu, erkek takımı Türkiye 2.si oldu.

Teniste Muğla takımları damga vurdu

Manisa’da düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi Tenis Türkiye Şampiyonasında Muğla İl Karması Tenis Kız Takımı Türkiye Şampiyonu olurken, Muğla İl Karması Tenis Erkek Takımı Türkiye 2.si oldu.

Gençlik ve Spor Bakanlığınca düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi (Analig) Tenis Türkiye Finalleri, 22-26 Temmuz 2022 tarihleri arasında Manisa'nın Demirci ilçesinde 20 ilden 155 sporcu ve 24 takımın katılımıyla tamamlandı.

Manisa’da bu yıl ilki gerçekleştirilen Analig Tenis Final müsabakalarına Muğla takımları damga vurdu.

Türkiye Finallerine gruplarında birincilikle giden Kız ve Erkek takımları final müsabakalarında İzmir Karması ile eşleşti. Kız takımımız İki tekler mücadelesinde İzmir Karması karşısında kazanarak Türkiye 1.si, Erkek takımımız ise yine İzmir Karması ile yaptığı maçı 2-0 kaybederek Türkiye 2.oldu.

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada ise şu ifadeler yer aldı; “Gururluyuz, Analig’te bir başarı daha elde ettik. Muğla Gençlik ve Spor Ailesi olarak Analig’te bu yıl ilk defa yapılan Tenis branşında şampiyonluk elde eden kız takımı sporcularımızı, Türkiye ikincisi olan erkek takımı sporcularımızı ve antrenörlerimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz”

Milas Önder Gazetesi olarak teniste damga vuran sporcularımıza bundan sonraki yarışmalarda da başarılar diliyoruz.

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık