Menteşe Beş Pınar Yerküpespor’da hazırlıklar başlıyor

2021-2022 sezonu Ocak ayında kurdukları yeni kulüple ilk yıllarında Mahalli 2. Amatör Küme’de güçlü takımları geride bırakarak, grup şampiyonluğu yaşayarak Muğla Mahalli 1. Amatör Küme’ye ilk yılında terfi etti. Menteşe Beş Pınar Yerküpespor takımı Ekim’de başlayacak olan Mahalli Birinci Amatör Küme için hazırlıklarına başlıyor.

Menteşe Beş Pınar Yerküpespor’da hazırlıklar başlıyor

2022-2023 sezonundan itibaren Muğla Mahalli 1. Amatör Küme’de yer almaya başlayacak olan Menteşe Beş Pınar Yerküpe takımının Başkanı Hüseyin Serin yaptığı açıklamada şunları söyledi;

“Sporseverlerin yakinen bildiği üzere yeni kurduğumuz takımla ikinci amatör kümede müsabakalara başladık. Herkesin bildiği üzere grubumuzda kurduğumuz iyi takımla ilk yılımızda 1. amatör kümeye terfi ettik.

Kulüp olarak yaptığımız toplantıda katılacağımız 1. amatör kümede ilk önce kalıcı olmak, daha sonrasında Mahalli Süper Amatör Küme’ye çıkmak için iyi bir kadro kurmak istiyoruz. Muğla’da tanınmış bazı sporcularla ön görüşmelere başladık. Tatilden dönecek olan sporcularımızla bazı nokta transferler yaparak elit bir kadro kurmak istiyoruz.”

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık