Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Teşekkür yemeği

İlçemizi 2021-2022 futbol sezonunda ilk kez Muğla Süper Amatör Küme Ligi’nde temsil edecek olan,  Muğla Birinci Amatör Küme Ligi Şampiyonu Milas Gençlikspor Kulübü, kuruluşunun 19.yılı nedeniyle 20 Eylül Pazartesi günü akşamı Mylasa 48 Resturant’ta bir kutlama yemeği veriyor.

Teşekkür yemeği
  • 20 September 2021, Monday 10:20

Aynı gece, kuruluşundan bu yana Milas Gençlik Spor Kulübünün yönetiminde yer alarak kulübe hizmet eden  eski yönetim isimlerini onurlandırarak teşekkür edecek olan Kulübün Başkanı Ersin Köksal ve mevcut yönetim ekibi, gecenin başarılı geçmesi için gereken çalışmaları üstlendiler.

Bünyesinde futbolun yanı sıra Teakwando, Badminton, Atletizm, Kick Boks, İzcilik, Judo Jimnastik ve Görme Engelliler Spor branşları olan, yüzlerce gence spor yapma şansı tanıyan ilçemizin spor kulübü Milas Gençlikspor'un başkanı Ersin Köksal, gazetemize gece ile ilgili yaptığı açıklamada, Milas Gençlik Spor Kulübünün kuruluşundan buyana yüzlerce gence spor şansı tanıdığını söyleyerek, “kulübümüzün tek bir hedefi vardır o da karakterli, ailesine ve vatanına faydalı gençlere spor yoluyla bir gelecek sağlamaktır” dedi.

Başkan Ersin Köksal “Milas Gençlik Spor Kulübü’nün kuruluşundan bu yana kulübümüze yönetici olan isimleri unutmadığımızı göstermek ve kendilerine hizmetleri için teşekkür etmek için böyle bir gece düzenledik. Gecemizde eski ve yeni yöneticilerimiz aynı masada yer alarak birbirleriyle sohbet edecekler ve kulübümüzün geleceği adına görüş alışverışinde bulunacaklardır” dedi.

Başkan Ersin Köksal  “Milas Gençlikspor için mücadele eden, hizmet eden tüm eski ve yeni yöneticilerimizi kutluyor ve hepsine kulübümüz adına teşekkür ediyorum” diyerek, 2021-2022 sezonunda Milas'ın tüm spor kulüplerine başarı dileklerini iletti.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis