Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

TGF Genel Başkanı Yılmaz Karaca, Mersin’den seslendi: “Amacınız yerel basını bitirmek mi?”

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Yılmaz Karaca, Mersin Gazeteciler Cemiyeti’nin yeni hizmet binasını ziyaretinde yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun’u hedef aldı. Genel Başkan Yılmaz Karaca, “Sayın Fahrettin Altun ne yazık ki basının sorunlarıyla ilgilenmiyor. Anadolu basını büyük sorunlar içinde destek beklerken, son açıklanan tasarruf tedbirleri büyük bir darbe oldu. Tasarruf tedbiri adı altında basına vurulan bu darbe kararından vazgeçilmelidir. Son 2 yılda 1800 resmi ilan alan gazeteden yarısı kapandı ya da birleşti. Yerel bazda ilçe gazeteleri daha da zor durumda kaldı. Tasarruf tedbiri Basın ilan Kurumunu da batırır. TGF olarak bu konuyla ilgili mücadelemizi sürdürüyoruz” şeklinde konuştu.

TGF Genel Başkanı Yılmaz Karaca, Mersin’den seslendi: “Amacınız yerel basını bitirmek mi?”
  • 04 August 2021, Wednesday 12:12


MGC’ye hayırlı olsun ziyareti
Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Yılmaz Karaca ve beraberindeki heyet, Mersin Gazeteciler Cemiyeti’ni yeni hizmet binasında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Yapılan ziyarette mesleki sorunlar üzerine sohbet edildi. Genel Başkan Yılmaz Karaca ayrıca yeni üyelere de rozet taktı. Genel Başkan Yılmaz Karaca, TGF’nin bayrağını da hediye ederken, MGC Başkanı Kaya Tepe de ziyaretlerinden dolayı TGF heyetine teşekkür ederek Genel Başkan Yılmaz Karaca’ya plaket takdim etti. 

TGF heyetinden Mersin ziyaretleri
Türkiye Gazeteciler Federasyonu heyeti, 1-4 Ağustos tarihleri arasında Mersin’de bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. Yönetim Kurulu toplantısını da Mersin’de yapan TGF heyeti, ilk gün Mersin’in Erdemli ilçesinde belediye başkanı Mükerrem Tollu’nun konuğu oldu. Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, TGF Genel Başkanı Yılmaz Karaca’ya tablo hediye ederken, Karaca da Tollu’ya desteklerinden ötürü bir teşekkür plaketi takdim etti.
TGF heyeti ikinci gün Mersin Uluslararası Liman İşletmesi’ni ziyaret etti. MIP Genel Müdürü  Johan Van Daele TGF heyetini tekne ile limanı gezdirerek çalışmaları hakkında bilgi verdi. 

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e ziyaret

TGF heyeti programın ikinci gününde Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i ziyaret etti. TGF Genel Başkanı Yılmaz Karaca, çalışmalar hakkında bilgi verirken, Mersin Büyükşehir Belediye başkanı Vahap Seçer’e de Mersinli gazetecilere verdiği desteklerden ötürü teşekkür plaketi takdim etti. Başkan Seçer de, TGF heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederken, basının her zaman yanında olduklarını söyledi.
TGF heyeti programın üçüncü gününde Mersin Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Ayhan Kızıltan ve Meclis başkanı Hamit İzol’u ziyaret etti.

 

Akdeniz Belediyesi’ne teşekkür ziyareti
TGF heyetinin son ziyareti ise, Akdeniz Belediye Başkanı Muhammet Mustafa Gültak oldu. TGF Genel Başkanı Yılmaz Karaca, Mersin Gazeteciler Cemiyeti’ne hizmet binası sağlayan Akdeniz Belediye Başkanı Muhammet Mustafa Gültak’a teşekkür plaketi takdim etti. Akdeniz Belediye başkanı Muhammet Mustafa Gültak da TGF heyetine ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederken, “Basın bizim için çok önemli, desteklerimiz her zaman devam edecek” şeklinde konuştu.
TGF’nin Mersin programlarında Genel Başkan Yılmaz Karaca’nın yanı sıra Genel Başkan Vekili Cafer Esendemir, Genel Sekreter Bayram Ekici, Genel Başkan Yardımcıları Turgay Demirtaş, Cemal İncesoyluer, Mali Sayman Derya Akbıyık, Genel Sekreter Yardımcısı Levent Altun ve Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Erdoğan Kahya da yer aldı.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis