Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

TOBB'NİN KADIN VE GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU SEÇİMİ İÇİN KAYITLAR 2 OCAK'TA BAŞLIYOR

*Muğla Kadın Girişimciler ve Genç Girişimciler Kurulu için MİTSO'nun 25'er kontenjanı bulunuyor. *Kadın ve Genç Girişimciler Kurullarına seçilmek isteyenlerin TOBB Girişimcilik Bilgi Sistemi'ne 02 / 25 Ocak 2019 tarihleri arasında kurul üyeliği kayıtlarını yaptırmaları gerekiyor. *Kadın ve Genç Girişimciler Kurul üyelikleri için adaylık kayıtları http://www.tobbgirisimcilik.org.tr adresinden yapılacak.

TOBB'NİN KADIN VE GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU SEÇİMİ İÇİN  KAYITLAR 2 OCAK'TA BAŞLIYOR

            Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi ve TOBB İl Girişimciler Kurulu İcra Komitesi seçimleri Oda ve Borsalarda 27 Şubat 2019 Çarşamba günü 10.00 - 16.00 saatleri arasında yapılacak. Seçimlere katılmak isteyen Kadın ve Genç Girişimciler;  İl Kadın Girişimciler Kurulu ve İl Genç Girişimciler Kurulu üyeliği için başvuru formları, Kadın ve Genç Girişimciler kurullarının icra komitelerinin kuruluş, çalışma usul ve esasları ile bunların seçimlerine dair usul ve esaslara http://www.tobbgirisimcilik.org.tr adresinden erişim sağlayabilecekler.

            TOBB'nin Girişimcilik Bilgi Sistemi, üye kaydına 02 Ocak 2019 Çarşamba günü açılacak ve kayıtlar 25 Ocak 2019 Cuma günü saat 15.00'e kadar yaptırılabilecek. Seçmen listeleri ile seçim tarihi, yeri ve saati 11 Şubat 2019 Pazartesi gününden itibaren Oda/Borsa hizmet binalarında askıya çıkarılacak ve ayrıca Oda/Borsaların internet sitelerinden yayınlanarak duyurulacak.

            İl İcra Komitesi üyeliği adaylık başvuruları 11 Şubat 2019 Pazartesi gününden başlayarak bir dilekçe ve ekinde adli sicil belgesi ile birlikte en geç 18 Şubat 2019 Pazartesi günü, mesai bitimine dek seçimin yapılacağı Oda/Borsa'ya yapılabilecek.

            Başvurusu tamamlanmış icra komitesi üyeliği adaylarının yer aldığı liste, 22 Şubat 2019 Cuma günü mesai başlangıç saatinden başlayarak seçimin yapılacağı Oda/Borsaların hizmet binalarında askıya çıkarılarak duyurulacak.

            Muğla'da yapılacak Kadın ve Genç Girişimciler Kurullarının koordinatör Odası/Borsası olarak Muğla Ticaret ve Sanayi Odası görev yapacak. Muğla'da Kadın ve Genç Girişimciler Kurullarında üye kontenjanları 191 olarak belirlendi. Bu kurullar içinde MİTSO'nun 25'er üye kontenjanı bulunuyor.

           

Editör: Adem KANKAYNAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis