Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Tüm annelerin “Anneler Günü” kutlu olsun!

​​​​​​​Muğla Valisi Orhan Tavlı, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün ve Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat Anneler Günü dolayısıyla birer kutlama mesajı yayınladı.

Tüm annelerin “Anneler Günü” kutlu olsun!

Muğla Valisi Orhan Tavlı’nın Anneler Günü mesajı şöyle:

“Varlığımızı borçlu olduğumuz tarifi imkânsız bir sevginin ve şefkatin timsali olan değerli annelerimizin Anneler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum.

Toplumumuzun en temel yapı taşını aileler, ailelerin temellerini de anneler oluşturmaktadır. Bu nedenle gelecek nesillerin yetişmesinde en büyük sorumluluğu annelerimiz üstlenmektedir. Bizlere sevgiyi, saygıyı, merhameti ve fedakârlığı aşılayan annelerimiz, bizlerin vatanımıza, milletimize yararlı bireyler olarak yetişmesinde yol göstermekte, toplumun şekillenmesinde ve bizi bir arada tutan değerlerin hayat bulmasında ve yaşatılmasında kilit rol oynamaktadır.

Büyük özveri ve fedakârlık içinde bizleri büyüterek geleceğe hazırlayan ve varlıklarıyla bizlere anlam katan annelerimizin hakkını hiçbir şekilde ödeyemeyeceğimizin bilinciyle sadece bugün değil hayatımızın her anında annelerimizi hatırlamalı, hak ettikleri değeri sevgiyi ve saygıyı göstermeliyiz, vatanımıza, milletimize ve topluma yararlı bireyler olarak bizlerle gurur duymalarını sağlamalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle Anneler Günü’nün, annelerimizin değerini daha iyi anlamamıza vesile olacağı inancıyla, başta evlatlarını vatan uğruna şehit vermiş anneler olmak üzere, annemin ve tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyor, aileleriyle birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu günler geçirmelerini temenni ediyorum.”

Başkan Gürün Anneler Günü’nü Kutladı

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, fedakarlığın, sonsuz ve karşılıksız sevginin anlamı annelerin Anneler Günü’nü kutladı.

Bir annenin yetiştirdiği evladıyla tüm dünyayı değiştirebileceğini söyleyen Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, annelerin fedakarlıkları, özverileri yanında evlatları için bir öğretmen, bir sırdaş olduğunu belirtti.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün; “Sevginin, bağlılığın ve fedakârlığın eşsiz temsilcisi ve en değerli hazinemiz annelerimiz. Onlar sadece çocuk yetiştirmiyor, vatanın geleceğinin güvencesi olan gençlerimizi sabırla, her türlü zorluğa katlanarak büyütüyorlar. Karşılık beklemeden vermenin, bağışlamanın, hoşgörünün, şefkatin ve eşsiz sahiplenişin mimarları olan annelerimize haklarınızı ödeyemeyiz. Ulusal Kurtuluş Savaşı’nda cepheye sırtında çocuğu ile mermi taşıyan annelerimiz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk gibi bir evlat yetiştiren Zübeyde annemiz sayesinde böyle güzel bir ülkede huzurlu ve mutlu bir şekilde yaşayabiliyoruz.  Varlığımızı borçlu olduğumuz, bizleri hayata hazırlayan, koruyucumuz, yetiştiricimiz ve ilk öğretmenimiz olan tüm annelerimizin gününü en içten duygularımla kutluyor, ebediyete intikal etmiş annelerimizi de saygı ve özlemle anıyorum” dedi.

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ın Anneler Günü mesajı

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ın Anneler Günü mesajı ise şöyle:

“Sevgi, şefkat, bereket, özveri, emek denilince ilk aklımıza gelendir kıymetli annelerimiz. Sevincimizi çoğalttığımız, hüznümüzü azalttığımız, kollarında huzur bulduğumuz annelerimiz bedenen aramızdan ayrılsa dahi ruhumuzu dinlendiren büyük bir güce sahiptirler.

Bizler istiyoruz ki; annelerimiz hep gülsün… Onlar gülsün ki; çocuklar mutlu olsun, dünyamız renklensin.  Annelerimizin, yüreğinde anne şefkati taşıyan tüm kadınlarımızın sevgisi ve ilmek ilmek işlediği emektir bizleri bir adım ileriye taşıyacak olan. İyi ki hayatımızın bir parçasısınız. Adımlarımızı sizlerle daha güvenli atıyor, yolumuzu sizlerle aydınlatıyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle; başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerimizin, anne adaylarımızın, yüreği anne şefkati ile dolu olan tüm kadınlarımızın Anneler Günü’nü kutluyor, aramızdan ayrılan tüm annelerimizi rahmet ve saygı ile anıyorum.”

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis