Turgutreisspor’dan son nokta… Şampiyon takım lige katılmıyor

2018-2019 Spor sezonu sonunda Teknik Sorumlusu Deniz Kibar ile şampiyonluk kupasını kaldıran Turgutreisspor, yeni sezonda Süper Amatör Küme Ligi’ne katılmıyor.

Turgutreisspor’dan son nokta… Şampiyon takım lige katılmıyor

Turgutreisspor BAL Ligine yükselme karşılaşmasında geçen sezon sonunda Ortaca Belediyespor’ la 2-2 beraberlikle maçı tamamlamıştı. Ancak uzatmalarda yediği tek golle 3-2 yenilerek BAL Ligi hayallerini ertelemişti.

Turgutreisspor’un yeni sezonda Süper Amatör Küme liginde yer almayacak olması futbolseverler tarafından da üzüntüyle karşılandı.

2010-2011 sezonunda da Süper Amatör Küme Liginde şampiyonluk sevinci yaşayan Turgutreisspor, grup ikincisi Yeni Milasspor ile birlikte BAL Ligine alınmıştı.

Özellikle Turgutreisspor’a gönül veren taraftarların üzülmesine neden olan bu Süper Amatör Küme Ligi’ne katılmama kararı sonucunda, 2019-2020 spor sezonunda 26-27 Ekim tarihlerinde başlayacak olan Muğla Süper Amatör Küme Liginde 11 takım mücadele edecek.

Süper Amatör Küme Liginde Mücadele Edecek Takımlar:

1-Yeni Milasspor 2- Milas Beçin Esnafspor 3-Düğerek Güneşspor 4-Menteşe Yer Küpespor 5-Karaovaspor 6-Muğla Üniversitesi 7-Gümüşlük Gençlikspor 8- Dalaman Belediyespor 9- Dalyanspor 10- Seydikemer Belediyespor 11- Göcekspor.

 

 

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık