Turizimcilerle toplantı yapıldı

8 Temmuz Perşembe günü Milas-Bodrum Hava Limanı Dış Hatlar Toplantı Salonu’nda yapılan turizm konulu toplantıda turistlerin yaşadığı sorunlar ve ülkemize daha çok nasıl turist çekebiliriz konusu görüşüldü.

Turizimcilerle toplantı yapıldı
  • 08 July 2021, Thursday 17:30

Milas Bodrum Hava Limanı Dış Hatlar Toplantı Salonu’nda turizm konulu toplantı düzenlendi.

Toplantıya, AKP Muğla Milletvekili Yavuz Demir, Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke,  TAV Milas – Bodrum Havalimanı Genel Müdürü İclal Kayaoğlu, Milas–Bodrum Havalimanı Başmüdürü Necati Algül’ün yanı sıra turizme yön veren işletmeciler, firma sahipleri ve  tur operetörleri katıldılar.

Toplantıya telefonla bağlanan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu duygu ve düşüncelerini aktardı.

Ülkemize daha çok nasıl turist çekebiliriz sorusuna cevap bulmaya çalışılan toplantıda, açılış konuşmasını Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke yaparak, katılımcılara ‘hoş geldiniz’ dedi.

AKP Milletvekili Yavuz Demir ise konuşmasında turizmin ülkemiz için

önemini vurgulayarak, aşılanma sürecinin ülkede ve Muğla’da başarıyla sürdüğünü belirterek, “Bölgemizin turizminin de bu gelişmelerle  canlanacaktır” dedi.

Tur operötörleri de turizmde yaşadıkları sıkıntıları dile getirdikleri, köklü ve kalıcı çözümlerle Bodrum ve bölgenin turizimde canlılığın sağlanması konusunda projelerin bir an önce hayata geçirilmesi gerekliligine ilişkin fikirlerini aktardı.

Topluntı turizmde yeniliklerin neler olması gerektiği ve alternatif çözümler üzerine yapılan konuşmaler ile sona erdi.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık