Türk-İş Başkanı santralleri ziyaret etti

Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay yangınla boğuşan Yeniköy ve Kemerköy Termik Santrallerini ziyaret ederek 'geçmiş olsun' dedi.

Türk-İş Başkanı santralleri ziyaret etti
  • 10 August 2021, Tuesday 9:42

Ziyarette kendisine Türk-İş Muğla İl temsilcisi ve Tes-İş Yatağan Şube Başkanı Fatih Erçelik, Maden-İş Yatağan Şube Başkanı Osman İlhan eşlik ettiler.

İşçilerle bir süre sohbet eden Ergün Atalay şunları söyledi.

‘Burası hepimizin ülkesi. Bu süreci iyi götürmek lazım. Orman işçileri ve bölge halkı yangını kontrol altına almak için yoğun mücadele veriyor. Burası hepimizin vatanı. Vatanımızda bir sıkıntı olduğu zaman bedelini hepimiz ödüyoruz. Burada kimin mağduriyeti varsa biz Türk-İş olarak karşılamaya hazırız. Devlet, iş adamları ellerinden geleni yapıyor. Bu iş yerlerimizi ziyaret ediyoruz. Bu süreç birlik olma, kol kola olma zamanıdır. Yangın ilk başladığı zaman bir şişe su ile söndürürsün ama 10 dakika sonra 10 şişe suyla söndüremezsin. Bir saat sonra bir ordu gelse zor söndürürsün. İşte yangın böyle bir iş. Beraber olmak, yan yana olmak mecburiyetindeyiz.’

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu da Yeniköy Termik Santraline gelerek işçiler adına Ergün Atalay’a ve santralin hissedarlarından Nihat Özdemir ‘e geçmiş olsun dileklerini iletti.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık