Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Turkcell Küçükler Atletizm Festivali yapıldı

 Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Türkiye Atletizm Federasyonu Muğla İl Temsilciliğinin 2021 faaliyet programında yer alan 6.TAF Turkcell Küçükler Atletizm Festivali U14 yaş kategorisi yarışları Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Atletizm Pisti’nde yapıldı.

Turkcell Küçükler Atletizm Festivali yapıldı

 Geçtiğimiz günler içersinde gerçekleştirilen yarışlara toplam 50 küçük sporcu katıldı. Dereceye giren sporcular ilimizi 9 Haziran 2021’de İzmir’de yapılacak bölge şampiyonasında temsil edecekler.

Yapılan Atletizm müsabakaları sonrasında dereceye giren sporculara ödüllerini Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Hüseyin Çiçek, Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi SKS Daire Başkanı Şamil Türkay Aktürk, Gençlik ve Spor Şube Müdürü Serkan Paçalı, Atletizm Muğla İl Temsilcisi Mustafa Küçük, Gençlik ve Spor Atletizm Antrenörleri Şerif Aslan ve Beden Eğitimi Öğretmenleri tarafından verildi.

Dereceye giren sporculara ödüllerini vererek onları tebrik eden Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Hüseyin Çiçek, İzmir’de yapılacak olan Bölge Yarışlarında Muğla adına yarışacak olan sporculara başarı dileklerini iletti.

Muğla yarışları sonrasında ödül töreninde yaptığı konuşmasında Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman “Normalleşme sürecine sporla başlamış bulunmaktayız. Bu süreci hep birlikte hareket ederek daha dikkatli bir şekilde en kısa sürede atlatmayı umut ediyoruz. Covid 19 kurallarına uyarak faaliyetlerimiz devam edecek. Sporcularımız ve gençlerimizin tatlı bir rekabetle yarıştıkları bu güzel günde yanlarında bulunduğumuz için mutluyuz. Umarım sporu hayatlarından eksik etmezler. Bu yüzden sağlıklı bir yaşam için spor diyoruz. Gençlerimizi tebrik ediyor, Bölge Şampiyonasında yarışacak sporcularımıza başarılar diliyorum ve bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum“ dedi.

Dereceye Giren Sporcular

Kızlar 60 Metre

1.Elif Naz İnce- Marmaris Belediyesi

Kızlar 1000 Metre

1.Nehir Çetin- Marmaris Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Derneği

Kızlar Uzun Atlama

1.Özgü Türkmen- Marmaris Belediye

Kızlar Fırlatma Topu

1.Ceren Ceylan- Marmaris Belediyesi

Kızlar Yürüyüş

1.Fatmanur Altınışık- Marmaris Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Derneği

Erkekler 60 Metre

1.Berkay Avcı- Menteşe Karma

Erkekler 1000 Metre

1.Efe Kaan Gökoğlu- Menteşe Karma

Erkekler Uzun Atlama

1.Can Öztürk-Menteşe Karma

Erkekler Fırlatma Topu

1.Sarper Öztürk- Menteşe Karma

Erkekler Yürüyüş

1.Alperen Şahin- Menteşe Karma

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık