Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Türkevleri, Bozalan ve Çökertme içme suyu projesinin 28 bin metresi tamamlandı

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Milas Türkevleri, Bozalan ve Çökertme Mahallelerini kapsayan içme suyu projesinde çalışmalarına devam ediyor. 35 Milyon TL maliyet ile başlayan proje kapsamında bugüne kadar 28 bin metre içme suyu hattı tamamlandı.

Türkevleri, Bozalan ve Çökertme içme suyu projesinin 28 bin metresi tamamlandı

İl genelinde modern altyapı sistemlerinin inşa edilmesi ve mevcut altyapı hatlarının yenilenmesi için çalışmalarına hız kesmeden devam eden Muğla Büyükşehir Belediyesi, yatırımlarına devam ediyor. Bu kapsamda Türkevleri, Bozalan ve Çökertme mahalleleri için 2022 yılı Aralık ayında başlayan bugüne kadar 28 bin metrelik içme suyu hattı tamamlandı.

Çalışmalar kapsamında Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü tarafından İlbank’tan alınan kredi ile bölgeye 100 ve 400 m3 kapasiteli iki yeni içme suyu deposu yapılacak. Ayrıca 31 bin 149 metre içme suyu şebeke ve isale hattı ile bölge modern içme suyu altyapısına kavuşacak. 35 Milyon TL’ye maliyet ile başlayan çalışmalarda projenin tamamlanması ile birlikte Türkevleri, Bozalan (Siteler Mevkii) ve Çökertme Mahalleleri modern içme suyu hattına kavuşacak. Çalışmalarla birlikte sağlanan ek içme suyu sayesinde 7 bin kişiye kesintisiz içme suyu sağlanacak.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis