Türkiye Güreş Milli Takımı Antrenörü havalimanında karşılandı

Türkiye Güreş Milli Takımı Avrupa Güreş Şampiyonası'nda serbest erkekler, kadınlar ve grekoromen olmak üzere üç stilde de kürsüye çıkarak tarihi bir başarı elde etti. Yurda dönen Türkiye Güreş Milli Takımı’nın Antrenörü Milaslı Bünyamin Emik, Milas-Bodrum Havalimanı’nda karşılandı.

Türkiye Güreş Milli Takımı Antrenörü havalimanında karşılandı
  • 05 April 2022, Tuesday 12:18

Avrupa’da ilk kez 10 final yapıp ilk kez 7 altın kazanan, tarihte kadınlarda da ilk kez Avrupa şampiyonu olan milli sporcularımız bu organizasyonu, tarihinde ilk kez 17 madalya rekoru ile tamamladı. Macaristan’da düzenlenen Avrupa Güreş Şampiyonasına katılan Milli takım antrenörü Şehit Murat İnci Anadolu İmam Hatip Lisesi beden eğitimi öğretmeni, Milas Mehmet Güçlü Güreş Eğitim Merkezi Müdürü Bünyamin Emik Milas- Bodrum Havalimanında karşılandı.

Milas İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Durmuş Tayfun Uslu, Gençlik Merkezi Müdürü Aşkın Binbir, Kredi Yurtlar Kurumu Müdürü Serkan Acarsoy, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Aktaş, Şehit Murat İnci Anadolu İmam Hatip Lisesi okul yöneticileri, öğretmenler ve öğrenciler tarafından Milas Bodrum Havalimanında çiçeklerle, Türk Bayraklarıyla karşılanan Milli takım antrenörü Bünyamin Emik, sonrasında Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke’yi ziyaret etti.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık