Türkiye İş Bankası’ndan MİTSO'ya özel...

*MİTSO'nun talebini değerlendiren Türkiye İş Bankası, MİTSO üyelerine özel ticari banka kartı bastıracak ve oda üyeleri iki yıl için kart ücreti istisnasından yararlanacak. Türkiye İş Bankası ayrıca 5 bin TL tutarındaki ilk hesap özeti ekstresi için MİTSO üyelerine 50 Makxi Puan hediye edecek.  MİTSO üyeleri ayrıca, 20 havale ve 10 EFT'den oluşan "Hoş Geldin Paketi"nden de ücretsiz olarak yararlanabilecekler. Türkiye İş Bankası ile MİTSO arasında yapılan protokol gereği üzerinde MİTSO'nun logosunun da bulunduğu ticari banka kartının basımı sürüyor. Kartların basını ve Türkiye İş Bankası Milas Şubesi'ne ulaşmasıyla birlikte isteyen MİTSO üyelerine verilmeye başlanacak.

Türkiye İş Bankası’ndan MİTSO'ya özel...

    Milas Ticaret ve Sanayi Odasının talebini değerlendiren Türkiye İş Bankası, MİTSO üyelerine özel MİTSO logolu ticari banka kartı bastıracak ve kartın kullanımında Oda üyelerine çeşitli ayrıcalıklar sağlayacak. Türkiye İş Bankası tarafından MİTSO üyelerine sağlanacak olan ayrıcalıklar arasında iki yıl için kart ücreti istisnası sağlanacak ve üyeler ayrıca 20 havale, 10 EFT'den oluşan "Hoş Geldin Paketi"nden ücretsiz olarak yararlanabilmek de bulunuyor.
    Bir süre önce MİTSO'yu ziyaret eden Türkiye İş Bankası Milas Şubesi Müdürü Ali Kocaman ve II. Müdür Şehnaz Bozdemir'den MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer'in Oda üyelerine özel, üzerinde Odanın logosu bulunan ve oda üyelerine çeşitli ayrıcalıklar sağlayan ticari banka kartı verilmesi talebi, bankanın üst yönetimi tarafından uygun bulundu. Bunun üzerine MİTSO ile Türkiye İş Bankası arasında bir protokol imzalandı. Türkiye İş Bankası Adına Genel Müdürlükten KOBİ İşletme Bankacılığı Satış Müdür Yardımcısı Özgen İyidoğan, Ticari Bankacılık Denizli Bölge Müdürlüğü Müdür Yardımcısı Bilal Atmaca, Milas Şube Müdürü Ali Kocaman, II. Müdür Şehnaz Bozdemir ve Ticari Müşteri İlişkileri Yöneticisi Hakan Yılmaz MİTSO'yu ziyaret ederek burada düzenlenen protokol törenine katıldılar. Protokolü, MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer ile Türkiye İş Bankası Milas Şubesi Müdürü Ali Kocaman'ın imzaladılar. Törende MİTSO adına Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Tiryakioğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Soner Çamlıbelen ve Hüseyin Aykal ile Oda Genel Sekreteri Kazım Sarıoğlu  da hazır bulundular.
    MİTSO ile Türkiye İş Bankası arasında imzalanan protokole göre Banka, Oda üyeleri için üzerinde MİTSO logosu bulunan banka kartı hazırlatacak. Oda üyeleri iki yıl boyunca kart ücreti istisnasından yararlanabilecekler, 5 bin TL tutarındaki ilk hesap özeti ekstresi için 50 Maxi Puan hediye kazanacaklar ve ayrıca 20 havale ve 10 EFT'den oluşan "Hoş Geldin Paketi"nden ücretsiz yararlanabilecekler. MİTSO üyeleri, Odanın logosunu taşıyan ticari kartlarıyla bir yıl boyunca kendilerine sağlanan ayrıcalıklardan yararlanabilecekler.
    MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Türkiye İş Bankası ile MİTSO arasında Oda üyelerine özel ticari kart bastırılması ve bu kart ile Oda üyelerine bazı ayrıcalıklar sağlanması nedeniyle Banka yöneticilerine teşekkür etti. Reşit Özer "MİTSO üyelerine özel, Odamızın da logosunun olduğu bir ticari banka kartı bastırılması uzun süredir hedefimizdi. Bunu siz değerli Türkiye İş Bankası yöneticilerinin de desteği ile gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Sizlere ve MİTSO üyelerine özel banka kartı için onay veren Türkiye İş Bankasının üst yönetim birimlerine teşekkür ederim" dedi.
    Türkiye İş Bankası ile MİTSO arasında yapılan protokol gereği üzerinde MİTSO'nun logosunun da bulunduğu ticari banka kartının basımı sürüyor. Kartların basını ve Türkiye İş Bankası Milas Şubesi'ne ulaşmasıyla birlikte isteyen MİTSO üyelerine verilmeye başlanacak. 
 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık