Türkiye’nin bisikletlileri Muğla’da buluştular

​​​​​​​26-29 Ağustos tarihleri arasında bu yıl 4.’sü Gerçekleştirilen Muğla Mor Pedal Bisiklet Festivali, Türkiye’nin her yerinden gelen Bisikletlilerce tam bir karnavala dönüştürüldü.

Türkiye’nin bisikletlileri Muğla’da buluştular
  • 02 September 2021, Thursday 11:15

26 Ağustos Perşembe günü Muğla’da buluşan Bisiklet Sevdalıları, dernek başkanlığını Yasemin Duygulu’nun yaptığı Muğla Mor Pedal Kadın Bisiklet Derneği üyeleri tarafından sevgiyle karşılandılar.

Bisiklet Festivali her gün başka bir etkinlikle dolu dolu geçti. 29 Ağustos Pazar günü yapılan son etkinliklerle kapanan Mor Pedal Kadın Bisiklet Festivaliyle ilgili olarak Sosyal Medya yoluyla bir açıklama yapan dernek başkanı Yasemin Duygulu, festivalin beklediklerinden de daha güzel ve etkili geçtiğini söyledi.

Festivallin başlangıcı ve etkinlikleriyle ilgili bilgilendirme yapan başkan Yasemin Duygulu açıklamasında şunları söyledi:

 “26 Ağustos günü kayıt masasının açılışıyla festivalimize gelen konuklarımızla tanışmaya başladık. Konuklarımızın çadırlarının kurulmasına dernek üyelerimizle yardımcı olduk. Tanışma faslı sonrasında ilk etkinliğimiz olan yayla turuna çıktık ve Muğla Süpüroğlu Restorantta mola verdik. Burada yapılan ikramlar için Süpüroğlu Resturanta teşekkür ediyoruz.

Resmi açılışımızın hazırlıkları devam ederken Marmaris Belediyesi, HADİN SÜRÜVEREM GARİ projesindeki arzumuz yönünde, stant kurarak, Marmaris bisiklet rotamızın tanıtımını yaptı. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Festivalimize gelmesini beklediğimiz ilçe belediye başkanlarımız yoğunlukları nedeniyle festivalimize katılamadılar.

Ev sahibimiz Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Menteşe Belediyesi festival boyunca hep yanımızda yer aldılar. Bu anlamda başkanlarımız Dr Osman Gürün’e ve Bahattin Gümüş’e de çok teşekkür ediyoruz. Ayrıca milletvekillimiz Süleyman Girgin’e, Osman ilhan, Fatih Erçelik ve Adam Zeybekoğlu’na da katkıları için teşekkür ederiz.

Bu yıl dördüncüsünü düzenlediğimiz Bisiklet Festivalimizin büyük katılımlı olması bizleri mutlu etti. Umut ediyoruz ki Muğla Mor Pedal Kadın Bisiklet Derneği olarak festivalimize katılan konuklarımızı mutlu edebilmişizdir.

Son olarak derneğimize 2 bisiklet bağışı yapan Ula Belediye Başkanı Özay Türkler’e de derneğimiz adına teşekkür ediyoruz.

Yeni festivallerde buluşmak dileklerimizle festivalimize destek olan herkese bir kez daha şükranlarımızı sunuyor ve teşekkür ediyoruz”dedi.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık