Dörttepe Mahallesi’nde beton yol kaplama tamamlandı

Milas Belediyesi ilçenin tüm mahallelerine eşit ve etkin hizmet götürme kapsamında çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Yapılması gereken çalışmaları yerinde tespit ederek çalışmaları gerçekleştiren Milas ekipler, ilçenin birçok noktasında beton yol kaplama, parke kaplama, çevre düzenleme gibi birçok alanda hizmetlerini sürdürüyor.

Dörttepe Mahallesi’nde beton yol kaplama tamamlandı
  • 02 September 2021, Thursday 11:25

Milaslı yurttaşları her gün daha güzel bir Milas’a uyandırma gayretiyle çalışmalarını sürdüren ekipler, yaptıkları işlerle bölgenin çehresini değiştiriyor. Milas Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından son olarak Dörttepe Mahallesi Sığırtmaç Mevki’de 2800 m2’lik beton yol kaplama çalışması tamamlanarak yurttaşların hizmetine sunuldu.

“Çalışmalar Tüm Hızıyla Devam Edecek”

Çalışmalar hakkında konuşan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, “Mahallelerimizdeki yapılması gereken çalışmaları tespit ederek planlanan program çerçevesinde çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Ekiplerimiz, mahallelerimizin yollarını tamamlayarak, vatandaşlarımızın hizmetine sunuyor. Bu kapsamda Dörttepe Mahallemizde 2800 m2’lik beton yol kaplama çalışmamızı tamamladık. Hemşehrilerimize hayırlı olsun. Daha güzel bir Milas için çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık