Milas Belediyesi’nden öğrencilere kırtasiye yardımı

​​​​​​​Eğitim alanındaki çalışmalarıyla öğrencilere destek olan Milas Belediyesi, maddi durumu yetersiz olan öğrencilere kırtasiye yardımı yapıyor.

Milas Belediyesi’nden öğrencilere kırtasiye yardımı
  • 02 September 2021, Thursday 11:29

Okulların açılmasına kısa bir süre kala Milas Belediyesi okula başlama sevinci yaşayan öğrencilere kırtasiye yardımı yapıyor. Milas Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından maddi durumu yetersiz olan öğrencilere okul çantası ve öğrencilerin gereksinimi olan defter, kalem, boya kalemleri ve çeşitli eğitim materyallerinin bulunduğu kırtasiye yardımı yapılıyor.

Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü’ne yazılı olarak başvuru yapan ve uygun görülen İlk, orta ve lise öğrencilerine yardımların yapıldığını ifade eden Milas Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Ayhan Samyürek, yardımdan faydalanmak isteyen vatandaşların Milas Belediyesi Sosyal Destek Hizmet Müdürlüğü’ne başvurabileceğini, ayrıca (0252) 512 51 11 no’ lu telefonu arayarak, bilgi alabileceklerini belirtti.

2021-2022 eğitim öğretim yılının başarı dolu bir yıl olmasını diliyorum

Milas Belediyesi olarak eğitime yapılan hizmetlerin destekçisi olduklarını belirten Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat; öğrencilere yeni eğitim-öğretim yılında başarılar diledi. Başkan Tokat; “Bu ülkenin kalkınması, ilerlemesi ve çağdaş medeniyetler seviyesine ulaşması ancak eğitimli bireylerin çoğalmasıyla mümkün olacaktır. Bu eğitim öğretim yılında da hedeflerinizi yakalamak için başarılı çalışmalarınızın artarak devam edeceği umuduyla 2021-2022 eğitim öğretim yılının başarı dolu bir yıl olmasını diliyorum” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık