Türkiye’nin en iyi 12 takımı arasına girdiler

Muğla’yı geçtiğimiz hafta içersinde Kırşehir’de yapılan Anadolu Yıldızları Voleybol Şampiyonası’nda temsil eden Muğla Kız ve Erkek Voleybol Karma Takımı, şampiyonaya damgasını vurdu.

Türkiye’nin en iyi 12 takımı arasına girdiler

Sabri İnce’nin antrenörlüğünü yaptığı Muğla Erkek Voleybol Takımı, şampiyonada grup ikincisi oldu ve bu başarısıyla Türkiye’nin en iyi 12 voleybol takımı arasına ismini yazdırdı.
Antrenörlüğünü Esra Balıkçıoğlu’nun yaptığı Muğla Kız Voleybol Karma Takımı da yine aynı şampiyonada grup ikincisi olma başarısını göstererek, erkek takımı gibi Türkiye’nin en iyi 12 takımı arasına girdi.
Kırşehir Voleybol Turnuvasında karşılaştıkları Osmaniye, Çankırı Voleybol takımlarını 3-0 yenen Muğla Erkek Voleybol Takımı finalde Mersin Takımına 3-0 yenilerek grup ikincisi olurlarken, Muğla Kız Voleybol Takımımız ise şampiyonada günün ilk maçında Tekirdağ takımına 3-0 yenilmesine rağmen İstanbul takımını 3-0 ve Kayseri takımını da 3-1 yenerek grup ikincisi oldu.
Ocak ayı içersinde Kütahya’da yapılan Anadolu Yıldızları Voleybol Şampiyonası’nda kızlarda grup ikincisi, erkeklerde ise grup şampiyonu olan Muğla’nın şampiyonları, Kırşehir Anadolu Yıldızları Şampiyonası’nda da yine fırtına gibi esti ve Mart ayında Gaziantep’te yarı final maçlarında yarışma hakkını kazandı.
Muğla Anadolu Yıldızları Voleybol Karmasında ilçemizin sporcuları da yer alarak Muğla Karmasının başarısına katkı verdiler.
Hedef Türkiye Şampiyonluğu
Adım adım Türkiye Şampiyonluğuna doğru koşan ilimiz temsilcisi Anadolu Yıldızları Kız ve Erkek Voleybol Takımlarına Gaziantep Şampiyonası’nda gazetemiz adına başarılar diliyoruz.

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık