Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Ülkü Ocakları’ndan Vekil Ergun’a tehdit: “SENİ VE AVANELERİNİ UYARIYORUM!”

Muğla Ülkü Ocakları, Ege Üniversitesi’nde 20 Şubat 2015'te öğrenciler arasında çıkan kavgada bıçaklanarak öldürülen Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun fotoğrafını paylaşan İYİ Parti Muğla Milletvekili Metin Ergun’a sert tepki gösterdi.

Ülkü Ocakları’ndan Vekil Ergun’a tehdit:  “SENİ VE AVANELERİNİ UYARIYORUM!”
  • 23 February 2022, Wednesday 17:25

Ege Üniversitesi’nde 20 Şubat 2015'te PKK’lı olduğu iddia edilen öğrencilerle çıkan kavgada Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü 4. sınıf öğrencisi Fırat Yılmaz Çakıroğlu hayatını kaybetmiş, 7 kişi yaralanmıştı. Vefatının 7. yılında İYİ Parti teşkilatları ve İYİ Parti Muğla Milletvekili Metin Ergun, Çakıroğlu’nu fotoğraflarını paylaşarak andı.

Muğla Ülkü Ocakları adına Başkan Burak Demirel ise, duruma sert tepki göstererek bir mesaj yayınladı. Mesajda, “İP'in Muğla ayağı, Ülkücü Şehidimiz Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun resimlerini gerek kurumsal, gerek şahsi hesaplardan paylaşma gafletine düşmüşler. Şehidin kıymetini davasına sadakatla bağlı olanlar bilir. Necis ağzınızla aymazlık yapmayın. Sizin bu yaptığınıza çakallarla sürüye dalıp, sabah çobanla ağlamak denir. ABD'den iktidar dilenip, burası kürdistan diyenlere karşı 'Ne kürdistanı Ulan' diyemeyip, Fırat’ın katilleri ile kahvaltı güzellemesi yapıp, şehit yakınına edilen küfrü görmezden gelip, hain odaklarla siyasi evliliğe imza attıktan sonra şehidimizin ismini ağzınıza alamazsınız. Kirli siyasetinizi, karanlık birlikteliklerinizi şehidimizin ismini anarak gizleyemezsiniz. Hiç mi yüzünüz kızarmıyor, hiç mi utanmıyorsunuz. Bu nasıl bir fikir tutulmasıdır.” denildi.

Metnin diğer kısmına ise, “Bak Metin Ergün seni ve avanelerini uyarıyorum!” denilerek başlandı. Mesajda, “Gittiğin yerin yolu neyse o şekilde hareket et, Ülkücü Hareketi ve şehidimizi kirli siyasetine alet edemezsin. Buna asla müsaade etmeyiz. Fırat sizin gösteremediğiniz tavrı gösterdiği için şehit edildi. Şunu hiçbir zaman unutmayın! Sizler terörist Demirtaş ile kahvaltı yaparken, bizler Fırat gibi mücadelemize devam edeceğiz.” ifadelerine yer verildi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis