Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Uluslararası karikatür yarışması sonuçlandı

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 4’üncüsü düzenlenen ‘eğitim’ konulu uluslararası karikatür yarışması sonuçlandı. Uluslararası Karikatür Yarışmasında birincilik ödülünü İran’lı Ali Rastroo kazanırken, Polonya’lı Emil Idzikowski ikinci, Kazakistan’lı Galym Boranbayev ise üçüncü oldu.

Uluslararası karikatür yarışması sonuçlandı

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından ‘Eğitim’ konusu ile düzenlenen 4’üncü Uluslararası Karikatür Yarışması sonuçlandı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 4’üncüsü düzenlenen Uluslararası Karikatür yarışmasına Türkiye’nin yanı sıra, İngiltere, Amerika, Meksika, Japonya, Fransa, İtalya, Polonya, İran, Hırvatistan, İspanya olmak üzere 65 ülkeden 412 eser sahibi 1324 adet karikatürle katıldı.

Eğitim konusuyla düzenlenen 4.Uluslararası Karikatür yarışmasının birincilik ödülünü İranlı Ali Rastroo kazanırken, Polonyalı Emil Idzikowski ikinci, Kazakistanlı Galym Boranbayev ise üçüncü oldu. 1324 karikatürü değerlendiremeye alan jüride ünlü karikatürcüler Gürbüz Doğan Ekşioğlu, Şevket Yalaz, Abdülkadir Uslu, Mehmet Selçuk, Sarkis Paçacı, Ahmet Önel ile mizah yazarı Savaş Ünlü yer aldı.

Yarışmada 18 yaş altı ödülünü İzmir’den İlayda Katfar ve Sinop’tan Deniz Nur Aktaş kazandı. Balıkesir’den Önder Önerbay da Necati Abacı Özel ödülünü aldı.

Yarışmada Belçika’dan Luc Vernimmen, İstanbul’dan Musa Gümüş ve Balıkesir’den Ahmet Esmer’e ise mansiyon ödülü verildi.  Ödül törenin tarihi önümüzdeki günlerde Büyükşehir Belediyesi tarafından duyurulacak.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık